Home » Underholdning » Nyt Alt om DATA: Den perfekte hjemmebio
Nyt Alt om DATA: Den perfekte hjemmebio

Nyt Alt om DATA: Den perfekte hjemmebio

Share

Sådan planlægger du og opbygger en hjemmebiograf. Vi tester også pc-skærme til gaming i det nye blad, kigger på hvilke danske byer, der er ved at blive smarte – og så fylder Alt om DATA fylder 35 år!

Hvordan får du styr på al din underholdning i hjemmet? Måske er det på tide at se på, hvordan du opnår den ideelle hjemmebiograf – hvad enten det gælder gaming, streaming eller en grydeklar NAS, vi dig vejen frem i næste udgave af Alt om DATA

Gruppetest af pc-skærme

En ny generation af pc-skærme med 240 Hz er begyndt at dukke op. Vi tester fem af slagsen for at se, om de er uundværlige for konkurrenceprægede pc-gamere. Du kan også finde masse af andre test i bladet blandt andet af Samsungs nye top-tablet, Acers Predator pc-gaming-monster, Sonys intelligente XZ3-mobil m.fl.

Se også:  Deltag i læserundersøgelse og få chancen for at vinde
Smarte danske byer

Smart-cities, hvor internet of things kan hjælpe en hel by med f.eks. trafikale problemer, affald, varme og meget andet er ikke kun noget, der foregår i udlandet. Vi har taget pulsen på de danske smarte byer, og det ser faktisk helt godt ud for byer som København, Aarhus, Aalborg, Odense men også Viborg, Ry og Herning.

Og så er det også i dette nummer, at Alt om DATA fejrer intet mindre end 35 år på gaden, og dermed er Danmarks ældste computermagasin!

Det hele og meget mere får du i Alt om DATA 15/2018, som kan købes i kioskerne nu. Du kan også vælge at tegne et abonnement, så bladet automatisk kommer i din postkasse fremover. Abonnementet giver dig også adgang til det seneste års artikler og test på nettet. Du kan også købe en digital kopi af Alt om DATA, som du kan læse på computeren, eller Alt om DATA i iPad-version til blot 42 kroner

Se også:  Helsingør er den første danske 5G pilotby


TAGS
Alt om DATA
hjemmebiograf
magasin
smart-cities

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S