Home » Samfund » Dansk virksomhed solgte rallybilletter i ”Helvede”
Dansk virksomhed solgte rallybilletter i ”Helvede”

Dansk virksomhed solgte rallybilletter i ”Helvede”

Share

Den danske omnichannel betalingsleverandør AltaPay har kigget mod Norge i nyt projekt, der handler om at gøre betaling af billetter, mad og drikke enklere for festivalgæster. AltaPay er først i Norden til at bruge den nye PAX A920-terminal, der sikrede en nem og sikker betaling for 22.000 rallygæster i den norske by Hell. Ifølge AltaPay kan erfaringerne med den nye terminal videreføres til andre aktiviteter – også i Danmark

Festivalsæsonen er over os, og det betyder mange mennesker samlet på ét sted, som gerne vil købe øl samtidig. Det kan hurtigt skabe en masse problemer som kødannelse og mistede ejendele, når man skal bruge kreditkort det ene sted, mens det næste kun tager imod kontanter.

Til FIA World Rallycross Championship, afholdt i den norske by Hell, ville man gerne komme dette problem til livs. Derfor valgte den norske virksomhed Hoopla at indgå et samarbejde med den danske omnichannel betalingsleverandør AltaPay, der kan samle alle betalinger ét sted. AltaPays omnichannel-betalingsplatform er forbundet med håndholdte betalingsterminaler, der giver virksomheder fuld kontrol over kundernes betalinger og betalingsdata.

”Et rallycross er lig med en masse gæster samlet på et stort areal, der både skal købe billetter, mad og drikke – men helst ikke vil misse showet. Det problem løste vi med den nye mobile terminal, hvor Hoopla kan flytte betalingerne hen til deltagerne og samtidig tilbyde dem de mest udbredte betalingsmåder på deres marked,” udtaler Steen Jacobsen, partneransvarlig hos AltaPay.

Se også:  Nu er Dankort klar i Huaweis app-butik

Ifølge Mark O’Flynn, salgsdirektør hos PAX Technology, adskiller A920-terminalen sig ved sin app-baserede tilgang.

“Partnerskabet mellem PAX og AltaPay er et eksempel på fremtidens kunderejse. I modsætning til traditionelle POS-terminaler har PAX A920 en stor smartphone-touchskærm, og samtidig kan man tilpasse den til sin forretning. Med PAXSTORE kan retailere downloade apps direkte til terminalen, hvilket muliggør en langt mere fleksibel og moderne betalingsløsning.”

Alle betalinger samlet ét sted

Oplevelsen med den nye terminal blev til virkelighed ved et rallycross i Norge, hvor gæsterne nød ræset uden besvær, mens terminalen klarede både scanning og udstedelse af billetter samt betaling for mad og drikke. AltaPays omnichannel-betalingsplatform samler alle gæsternes betalingstransaktioner fra både terminaler og webshoppen, hvor nogle gæster havde købt billetter.

”Med den nye terminal kan vi tilbyde de mest populære betalingsmetoder og derpå analysere alle betalingsdata samlet. Så kan vi bedre forstå, hvilke af vores tjenester og produkter vores 22.000 gæster foretrækker. Det gør ikke kun købsoplevelsen mere friktionsfri, det betyder også, at vi kan tilbyde mere personlige og relevante tilbud til gæster fremover,” udtaler Stigh Aarstein der er region- og produktchef hos Hoopla AS i Norge.

Se også:  Ude-højttalere [STORTEST]: Festival i baghaven

Hoopla er en ledende leverandør af egenudviklede billet- og POS-løsninger, der benyttes af over 3.000 unikke arrangører i Norge.

Ny teknologi gør festivaler bedre i 22 lande

AltaPay er den første virksomhed i Norden til at benytte den nye betalingsterminal. Terminalen muliggør sikker kontaktløs betaling og elektronisk underskrift og har desuden en stor hukommelse for at sikre en hurtig og nem transaktion. Den har også en termisk printer og stor farveskærm.

”Det er de færreste, der render rundt med kontanter i dag. Især på festivaler, hvor det gerne skal være så nemt som muligt at betale – både når billetterne skal købes og på festivalen. Derfor kan terminalen tale sammen med vores system for at sikre en integreret løsning. Løsningen har vist sit værd, og vi kan nu tilbyde den i alle de 22 lande, som AltaPay-platformen dækker,” siger Steen Jacobsen fra AltaPay.

PAX og AltaPay har længe arbejdet tæt sammen om at integrere og certificere PAX-terminaler med AltaPays POS-platform, så retailere og andre kan benytte samtlige PAX’ terminaler i de 22 lande, hvor AltaPay opererer.


TAGS
Festival
mobilbetaling

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S