Home » Andet » Alt om DATA tester store skærme til små priser
Alt om DATA tester store skærme til små priser

Alt om DATA tester store skærme til små priser

Share

Man kan få store skærme med masser af pixels til priser under 2.000 kroner. Men giver de alt hvad du har brug eller kan det betale sig at betale mere? Alt om DATA fortæller dig svaret og viser samtidig hvordan du virtualiserer din computer samt tester et hav af nye produkter

I fjernøsten kværner de skærme ud som vanvittige. Det betyder at priserne konstant er i nedadgående kurs, og at du får mere og mere skærm for færre og færre penge. 24 tommer og 1080p kan således snildt fås til under 2.000 kroner, og hvad har du egentligt mere brug for?

Men nu er størrelse og pixels ikke alt. Der er også andre faktorer der spiller ind, og spørgsmålet er, om du kan få en skærm i anstændig kvalitet til så små penge. Alt om DATA har testet seks store skærme til under 2.000 kroner og giver dig svaret.

Se også:  Er en 16:9-skærm ikke stor nok? Så skal du have en 16:18-skærm

Bliv en haj til virtualisering på 10 minutter

Virtualisering er ikke en forbigående dille, men et fænomen der er kommet for at blive. Så du kan ligeså godt få styr på begreberne og teknikkerne med det samme. Der er mange aspekter, som det er værd at kende til, men Alt om DATA tager dig i hånden, og følger dig sikkert gennem en 10 minutters rundtur, der gør dig til en haj i virtualisering.

Test i lange baner

Testmaskinen kører nonstop hos Alt om DATA, og hvad enten det er de nyeste IT-produkter til arbejdspladsen eller den smarteste elektronik til hjemmet, kan vi fortælle dig, hvad der holder, eller hvad du skal holde dig fra. I dette nummer tester vi såvel en GPS fra TomTom, to spændende kompaktkameraer fra Canon, hjemmeservere i flere formater samt højttalere, software, grafikkort og meget andet.

Se også:  Ny pc-skærm med alt det nødvendige til hjemmekontoret

Som sædvanlig rummer bladet også masser af guides og nyheder. Vi tager dig bag om de nye fingerstyrede tablet-computere, som ser ud til at tage computerverdenen med storm i 2010, samt viser dig, hvordan du forbliver anonym på nettet og skræddersyr dine websites, og så får du også den sidste del af vores guide til JavaScript.

Alt om DATA 4/2010 er på gaden nu.


TAGS
skærm
virtualisering

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S