Home » Andet » Alt om DATA tester ram
Alt om DATA tester ram

Alt om DATA tester ram

Share

Hvilken ram er i virkeligheden den bedste? Vi guider dig uden om de snørklede titler og giver dig svaret i Alt om DATA 15. Som sædvanlig finder du også et hav af test, guides og spændende artikler samt ikke mindst en kæmpe fødselsdagskonkurrence

Rablende ram-sæt

II, III, 800, 1.066, dual, triple og så videre og så videre… Man kan blive helt rundtosset af alle de titler og meget sjældent klogere. Ram-markedet kan således være lidt af en jungle. I dette nummer tager Alt om DATA dig i hånden og guider dig igennem det tætte buskads af forvirrende ram-facts. Vi stortester seks forskellige ram-sæt af DDR2 og DDR3 typen, og giver dig det benhårde svar på, hvad der er bedst.

Se også:  Ram [STORTEST]: Få fart over feltet med den bedste ram til gaming

Kæmpe fødselsdagskonkurrence

Alt om DATA har fødselsdag. Ikke mindre end 26 år er det nu siden, at det første blad kom på gaden. Det fejrer vi med en gigantisk fødselsdagskonkurrence. Alt fra computere, printer og medieafspiller til fil, spil og antivirus har du mulighed for at vinde. Du deltager i konkurrencen her på siden, men finder svaret på konkurrencespørgsmålet i bladet.

Netbook’en hitter

Der er inden vej uden om. De små netbooks er et kæmpe hit. Men hvad dur de egentlig til og kan netbook’en give dig alt det du har brug for i en bærbar? Vi sætter den nyeste MSI’s hybridmodel under luppen og fortæller dig, om den bør være din næste investering.

Se også:  Ram-klodser falder i pris - sådan gør du de bedste køb

Som altid er bladet desuden spækket med spændende nyheder, guides og hardware-tests – vi tester bl.a. en harddisk med indbygget backup, et sikkerhedskamera fra Sitecom, en NAS fra Zyxel og en vandkøler til cpu’en. Derudover får du anden del af guiden til at gøre din pc hurtigere samt gør-det-selv tips til Drupal-programmering, en artikel om grøn it i erhverslivet og meget andet.

Alt om DATA 15 er på gaden nu.


TAGS
Alt om DATA
AOD
drupal
netbook
Ram

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S