Home » Hovedtelefoner og højttalere » Alt om DATA tester højttalersystemer til din pc
Alt om DATA tester højttalersystemer til din pc

Alt om DATA tester højttalersystemer til din pc

Share

Hvor får du bedst lyd til pengene? Alt om DATA har testet en stak af de nyeste højttaler-systemer til pc’en og giver dig svaret i det nye nummer. Samtidig kigger vi nærmere på, om Windows 7 har dræbt Linux, fortæller hvordan du hacker din router og tester Office 2010

Tiderne er forbi, hvor computerlyd var noget dåseagtigt skratten, der kom ud af et par spinkle skrivebordshøjttalere. Efterhånden som vi er begyndt at bruge vores computere mere og mere i lydsammenhæng, er producenterne begyndt at lave bedre højttalersystemer, som ikke viger meget tilbage for dem vi bruger til hi-fi-anlægget i stuen. Men hvem laver de bedste, og hvor får du mest vellyd til færrest penge? Vi har testet de mest interessante modeller på markedet lige nu og giver dig svaret.

Har Windows 7 dræbt Linux?
Windows Vista fik store mængder computerbrugere til at migrere til andre styresystemer og producenter til at udstyre deres computere med alternative styresystemer, som før havde været utænkelige. Med Windows 7 er de fleste imidlertid tilfredse igen, og styresystemet er ved at hente en stor del af det tabte tilbage til Microsoft. Det går udover Linux, som ellers har haft stor fremgang. Men har Windows 7 fuldstændigt dræbt Linux, eller er der stadig liv i den lille pingvin?

Se også:  Lækker teknik: Netgear RBKE960 Mesh Router System

Hack din router
Selvom producenten giver dig et stykke hardware med et integreret stykke software i hånden, betyder det jo ikke, at du bare skal lade det være som det er. Det har du nok efterhånden lært som Alt om DATA læser. Man kan få meget ud af at pille lidt selv – også når det gælder bredbåndsrouteren, og vi fortæller dig, hvordan du hacker dig til en bedre router.

Er Office 2010 en opgradering værd?
Den nye udgave af Microsofts kontorpakke kom på gaden i sidste uge og byder på masser af nye egenskaber. Vi har kigget nærmere på Office 2010 og fortæller om du bør overveje en opgradering.

Se også:  Designer-switch? Ja, da – her er en 6-portsmodel i elegante former

Som sædvanligt er bladet også spækket med masser af andre artikler, tests, guides og nyheder. Vi har et par nye graffikort på testbænken, kigger på Samsungs nye iPhone konkurrent Galaxy S og tester den seneste gaming-laptop fra MSI. Vi fortæller også om vor tids nye computertrusler og lærer dig at håndtere chifferskrift.

Det hele og meget mere kan du læse i Alt om DATA 11/2010, som er på gaden nu.


TAGS
Alt om DATA
hacking
linux
Office 2010
PC-højttalere
router
Windows 7

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S