Home » Stationær computer » Alt om DATA tester dobbelte grafikkort
Alt om DATA tester dobbelte grafikkort

Alt om DATA tester dobbelte grafikkort

Share

Er CrossfireX eller SLI den ultimative platform for dobbelte grafikkort? Vi har sendt en række kort igennem testmaskinen og giver svaret i Alt om DATA 13. Som altid er bladet desuden spækket med hardwaretest samt alt det nyeste fra teknologiens verden. Bladet er i handlen nu.

To grafikkort lyder som lidt af en drøm, for dem der bare ikke kan få nok af power på computergrafikken. Men er to gpu’er i virkeligheden det dobbelte af én, når det kommer til ydelsen? Vi lader det komme an på en prøve og tester hvilket der gør sig bedst indenfor de to førende platforme – CrossFireX og SLI.

Internettets historie

Er det virkelig 20 år siden? Ja, det er faktisk så lang tid siden man første gang kunne skrive www og pludselig møde en helt ny verden af surfing, chat, blogging og meget, meget mere. Der er sket meget gennem årene og vi ser på udviklingen fra de første spæde skridt til den spraglede multimedieverden vi kender fra i dag.

Leg med microcontroller

Der er elektronik i næsten alle produkter nu om stunder, og efterhånden består de stort set alle sammen af både software og hardware. Ofte handler det om såkaldte micro-controllere, som er en lille og meget begrænset computer. Simpel nok til at man selv kan udvikle den. Vi viser hvordan man får sjov ud af at samle sin egen microcontroller – både for børn og voksne.

Som sædvanlig har vi også testet masser af nyt hardware og software – et grønt drev fra Western Digital, et trådløst mediecenter fra Linksys, GPS fra Mio, NAS fra QNAP og meget mere. Til en heldig vinder udlodder vi desuden en Zyxel GS-1548 48-ports switch multifunktionsprinter, som giver din mulighed for at overvåge og diagnosticere fra din browser.

Det hele finder du i Alt om DATA nummer 13/2009, som er ude nu.


TAGS
AOD

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S