Home » Andet » Alt om DATA tester bundkort
Alt om DATA tester bundkort

Alt om DATA tester bundkort

Share

En ny serie mellemklasseprocessorer er sluppet løs fra Intel. Men hvilket bundkort er den bedste base for de nye chip, og hvor får man mest for pengene. Læs svaret i det nye Alt om Data, hvor vi også fortæller dig, hvordan du gør Windows 7 fejlfri og giver dig masser af tests, guides, artikler og nyheder.

Udviklingen indenfor processorer, bundkort og chipsæt hænger nøje sammen. Da Intel med jævne mellemrum vælger at lancere nye processorer med dertil hørende chipsæt og computersockets, er bundkortet også nødt til at følge med.

Alt om DATA har testet syv bundkort til Intels socket LGA 1156 og P55 Express chipssæt, som er designet til de nye Core i5 og Core i3 samt visse udgaver af Core i7 processoren. Skal du være med på den nye Intel-bølge er der således ikke megen vej uden om et bundkort med P55 Express. Men hvilket er det bedste? Alt om DATA giver dig svaret.
(Vi skal beklage, at vi er kommet til at indsætte den forkerte konklusion i bladet – den rigtige konklusion kan du finde her på siden senere i dag.)

Se også:  NZXT N7 B550 [TEST]: Solidt fundament for din næste gaming-pc

Gør Windows 7 fejlfri

Windows 7 er godt. Ingen tvivl om det. Styresystemet har været en velsignelse for mange, som har måttet døje med Windows Vista og nu har fået et anstændigt styresystem. Men Windows 7 er ikke perfekt. Som ethvert andet styresystem har det sine svagheder, og Windows 7 har stadigvæk visse problemer med sikkerheden og grænsefladen samt mangler i funktionaliteten m.m. Det kan dog heldigvis løses. I Alt om DATA 03 fortæller vi dig, hvordan du gør Windows 7 helt fejlfri.

Byg det ultimative netværk

Visionen om en computer i hvert hjem er efterhånden blevet til en dagligdag med op til flere maskiner i husstanden. Det øger behovet for at kunne koble computerne sammen og dele filer, spille netværksspil og beskytte dine data. Alt om DATA fortæller dig alt du har brug for at vide og anbefaler det bedste udstyr til at skabe det perfekte netværk.

Se også:  Sådan ser den ud indeni: Atari 2600

Som altid er der også masser af andre spændende artikler, guides, test og nyheder. Vi tester blandt andet to routere, HD-lommevideokameraer fra JVC, tre forskellige mus, en minibærbar fra Samsung og meget mere. Derudover får du guide til fjernadgang på pc’en og optimering af batteritiden samt et væld af spændende nyheder om den nyeste teknologi.

Det hele finder du i Alt om DATA 03, som er på gaden nu.


TAGS
Alt om DATA
bundkort
P55 Express

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S