Home » Andet » Alt om DATA tester 3D-grej
Alt om DATA tester 3D-grej

Alt om DATA tester 3D-grej

Share

3D-bølgen er over os, men hvad er skidt og hvad er kanel? Vi kigger nærmere på det nyeste 3D-grej i dette nummer af Alt om DATA, hvor vi også afslører, hvad der venter dig i Windows 8 og giver dig masser af tests, guides, artikler og nyheder

Kongen af den tredje dimension
3D-teknologien er stadig i sin spæde vorden – i hvert fald denne generation af 3D, som har fået sit startskud med Avatar. Stort set alle producenter spytter 3D-grej på markedet, men er teknologien overhovedet klar til at komme hjem i stuen, og hvad skal du i så fald købe, hvis du vil have det bedste? Vi har testet en bunke af de nyeste 3D-produkter og giver dig svaret.

Se også:  3D til kamp mod racisme og miljøsvineri - de stærkeste projekter kåret

Hvordan bliver det næste Windows?
Spekulationerne flyver højt og det ene mere eller mindre kvalificerede bud på, hvordan Microsoft næste gang vil styre vores computere følger det andet. Efterhånden stykker der sig et billede sammen af et interessant operativsystem, der bliver noget anderledes end det vi ellers har været vant til fra Microsoft. Vi fortæller hvad der er i vente.

Små netbooks med store muskler
Før i tiden var en netbook en beskeden maskine, med kræfter til de mest basale opgaver, men ikke meget mere. Det har ændret sig. De små maskiner har udviklet muskler, der efterhånden kan måle sig med fuldvoksne notebooks og giver en batterilevetid, der langt overgå, hvad man tidligere har været vant til. Vi kigger på to af de nyeste modeller fra Asus og MSI og ser hvad den nye generation af netbooks dur til.

Se også:  Komplet guide: Hop ind i en verden af 3D

Som altid er der også masser af andre tests samt artikler, guides, nyheder. Vi tester blandt andet software til optimering af din harddisk, ram-klodser med lavt strømforbrug samt en lille stilfuld skrivebordscomputer. Derudover giver vi dig sidste del af vores guide til multimedie i hjemmet, viser dig hvordan du laver den ultimative værktøjskasse til computerdetektiven og giver dig et væld af spændende artikler og nyheder om den nyeste teknologi.

Det hele finder du i Alt om DATA 10, som er på gaden nu.


TAGS
3D
netbook
Windows 8

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S