Home » Betalingssoftware » Alt om DATA giver Windows 7 den afgørende test
Alt om DATA giver Windows 7 den afgørende test

Alt om DATA giver Windows 7 den afgørende test

Share

Premieren nærmer sig, og det er tid til at give Windows 7 den sidste test. Se hvordan det klarer skærene i Alt om DATA nummer 12. Som altid får du også et væld af hardware-tests samt alt det nyeste fra teknologiens verden. Bladet er i handlen fra i dag.

Microsoft har haft lidt af et pres på sine skuldre, efter Windows Vista langt fra fik tag i brugerne, som de havde håbet. Med det nye Windows 7 er der dog noget der tyder på, at de har ramt rigtigt. Vi lader det komme an på en afgørende test, som vil vise om vi endelig har fået en værdi afløser til Windows XP.

Se også:  Red Hat: Digitaliseringen vil få flere til at vælge Linux frem for Windows

De blå drev stråler om kap
Blu-ray drevene har endnu ikke fået den udbredelse i pc-sammenhæng, som man kunne have forventet. Er det blot en langsom starter, eller er det snart en forældet overgangsteknologi? Vi kigger nærmere på fordelene ved de blå drev og tester otte forskellige modeller.

Windows-spil på Linux
Er du Linux-idealist men har svært ved at undvære dine pc-spil, så er alt håb ikke ude. Med CrossOver-programmet er det muligt at køre Windows-spil helt smertefrit fra Linux-skrivebordet. Vi viser dig hvordan.

Som sædvanlig har vi også proppet bladet med test af det nyeste hardware og software. Vi har sat Acers prisbillige mediecenter Revo under kærlig behandling, testet gaming-router fra D-Link, en mulig iMac-killer fra MSI samt en hel masse andet. Til en heldig vinder udlodder vi desuden en Brother multifunktionsprinter, som kan lidt af det hele, og samtidig fik flotte ord med på vejen, da Alt om DATA testede den.

Se også:  Nu kan du omdanne din iPad til en Windows-maskine

Det hele finder du i Alt om DATA nummer 12/2009, som er ude nu.


TAGS
Blu-ray
linux
Windows 7

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S