Alt om DATAs fødselsdagskonkurrence

Alt om DATAs fødselsdagskonkurrence

Share

Alt om DATA fejrer fødselsdag og for at glæde vores trofaste læsere, har vi samlet en række skønne præmier, som du har chancen for at vinde.

Du kan læse om de fem lækre præmier nedenfor, og for at få en chance for at få fingrene i dem, kræver det blot, at du smutter ind på nedenstående link og svarer på spørgsmålet.

KLIK HER FOR AT SVARE PÅ SPØRGSMÅLET.

Konkurrencen løber frem til torsdag d. 2. november, og vinderne får direkte besked.

De fem skønne præmier er:

Epson Expression Photo XP-8500
300 år! Det er så længe fotos udprintet på Epsons All-in-One-fotoprinter kan holde. Ud over at bevare dine minder i flere århundreder, får du nem udskrift fra smartphone og tablet, en stor trykfølsom LCD-skærm og tilmed i et kompakt og flot design. Du kan udskrive almindelige dokumenter, scanne og med Epsons Creative Print-app, kan du lave fotos til farvebøger, lykønskningskort m.m.
Værdi: Kr. 1495

Kronaby Sekel
Foruden at være et utroligt elegant og vandtæt ur med læderrem og børstet stål, har Kronaby Sekel indbygget Bluetooth, så du via en app til iOS og Android kan få notifikationer om opkald, styre din musik, aktivere kameraet på din mobil, holde styr på, hvor meget du går, at tiden går og meget mere.
Værdi: Kr. 3590

Libratone Zipp
Det er hurtigt og nemt at streame musik til den elegante højttaler via Wi-Fi og Bluetooth. Med sit 360 graders design får alle glæde af den gode lyd, og fra sidst i oktober understøtter Zipp også den digitale assistent Amazon Alexa, så du kan tale til din højttaler. Du skal ikke bekymre dig om, at højttaleren lytter med i dine samtaler, da Amazon Alexa aktiveres med et tryk på toppen.
Værdi: Kr. 2399

Plantronics Voyager 8200 UC
Der bliver stillet mange krav til et moderne headset, og med Plantronics Voyager er det svært at kræve mere. Her får du nemlig trådløs stereolyd i høj kvalitet, og med indbygget støjreduktion bliver du ikke forstyrret, uanset om du sidder på kontoret, i flyet eller toget. Du kan også foretage opkald, og her sørger smartsensor-teknologi for, at du nemt kan tale i telefon selv i åbne kontorlandskaber.
Værdi: Kr. 3260

Sandberg ActionCam 4K
Dette lille actionkamera optager dine udskejelser i 4K og med Wi-Fi, og det er nemt at tilgå filmene fra din mobil eller tablet. Det er vandtæt, og den store LCD-skærm giver et godt overblik.
Værdi: Kr. 799

Læs konkurrencebetingelserne her.

Del denne