Home » Andet » Alt om DATA tester streambokse
Alt om DATA tester streambokse

Alt om DATA tester streambokse

Share

Vil du have alle PC-glæderne ind i TV’et, så er løsningen en streamboks. Vi tester syv af slagsen og fortæller, hvor du får mest for pengene. Du kan også læse vores store introduktion til Windows 10, vores test af en prisvenlig 3D-printer og meget mere i det nye nummer af Alt om DATA

En PC giver adgang til uendelige mængder underholdning, men det er ikke optimalt at nyde film og spil foran en lille computerskærm. Med en streamboks kan du imidlertid få alle herlighederne ind i TV’et på let og elegant vis. Vi tester syv af de nyeste for at fortælle, hvor du får mest for pengene.

Se også:  Komplet guide: Hop ind i en verden af 3D

Om blot et par uger kan du hente det helt nye Windows 10 ned på din computer ganske gratis. Men er opgraderingen noget vi skal glæde os til eller frygte? Vi ser nærmere på Microsofts nye system og fortæller hvilke nyheder og forbedringer der er i vente.

Der er blevet snakket en masse om 3D-print de seneste år, men hvad kan vi egentlig bruge teknologien til som almindelig privatperson? Det ser vi nærmere på i det nye nummer, hvor vi tester da Vinci Jr., som til ganske rimelig pris giver dig mulighed for at printe dine egne 3D-modeller.

Det hele og meget mere finder du i Alt om DATA 10/2015, som kan købes i kioskerne nu. Du kan også vælge at tegne et abonnement, så bladet automatisk lander i din postkasse fremover. Abonnementet giver dig også adgang til det seneste års artikler og test på nettet. Du kan også købe en digital kopi af Alt om DATA, som du kan læse på computeren, eller Alt om DATA i iPad-version til blot 42 kroner.

Se også:  Dansk opfindelse bag verdens første 3D-printede lejlighedsbyggeri

TAGS
3D printer
Alt om DATA
Mediecenter

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S