Home » Andet » Få mere fart på nettet
Få mere fart på nettet

Få mere fart på nettet

Share

Alt om DATA tester fire af de nyeste routere, og fortæller hvilken der giver dig det bedste netværk. Du får også tips til de bedste gratis PC-spil samt et væld af guides, artikler, test og nyheder. Det hele i det nye nummer af Alt om DATA, som er på gaden nu.

Et langsomt og ustabilt netværk kan være frustrerende og ødelægge oplevelsen ved online gaming samt musik- og filmstreaming. At investere i en god router kan derfor godt betale sig. Men hvor er pengene så bedst givet ud? Det giver vi svaret på i det nye nummer af Alt om DATA, hvor fire routere bliver sat på prøve.

Se også:  D-Link AC1200 COVR-1102 [TEST]: Sæt mesh sammen på kryds og tværs

De bedste gratis PC-spil

Mangler du underholdning til juleferien, har vi samlet de 20 bedste gratis spil til din PC-spil. Uanset du er til action, adventure eller strategi er der noget at komme efter.

Nyt liv i din gamle maskine

Selvom du tænker det er på tide med en udskiftning, kan der måske alligevel være et par gode år tilbage i din gamle maskine. Opgrader de rette komponenter, så har du en PC, der er stort set som ny. Vi ser dig hvordan i din gamle computer, uden at blive ruineret.

Det hele og meget mere finder du i Alt om DATA 01/2016, som kan købes i kioskerne nu. Du kan også vælge at tegne et abonnement, så bladet automatisk lander i din postkasse fremover. Abonnementet giver dig også adgang til det seneste års artikler og test på nettet. Du kan også købe en digital kopi af Alt om DATA, som du kan læse på computeren, eller Alt om DATA i iPad-version til blot 42 kroner.

Se også:  Ny router giver Wi-Fi 6-netværk til mindre virksomheder

TAGS
Alt om DATA
netværk
router

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S