Home » Projektor » Alt om DATA tester projektorer
Alt om DATA tester projektorer

Alt om DATA tester projektorer

Share

Der stadig ikke noget, der slår en projektor, når der skal vises film i hjemmebiografen. Den kære lyskanon har også sine fordele i mødelokalet og konferencerummet. Vi tester seks projektorer i de to kategorier i det nye Alt om DATA, hvor du også får en guide til at bygge den ultimative hjemmeserver, en dybdegående artikel om maskinlæring samt et væld af andre test, guides, artikler og nyheder om den nyeste teknologi 

Tv’erne bliver større og større, men det er stadig få der kan matche billedet fra en projektor. For et opnå den ideelle biografoplevelse er projektoren fortsat det sikreste valg. Det samme gør sig gældende, hvis du vil vise præsentationer i mødelokalet eller blæse billedet ud i et stort auditorium. De nyeste projektor byder på 4K, HDR, høj lysstyrke samt moderne tilkoblinger og et væld af andre fine features. Vi seks af de mest interessante, fordelt mellem hjemmebio- og businessprojektorer.

Se også:  Epson EF-12 [TEST]: Stor underholdning fra lille projektor
Byg den ultimative hjemmeserver

Ønsker du ikke at lægge dine data i skyen, så er en hjemmeserver løsningen. Det kan måske virke som en uoverskuelig opgave at give sig i kast med at bygge sin egen server, men det behøver faktisk ikke at være så svært. Vi viser dig, hvordan du bygger den ultimative hjemmeserver.

Intelligente maskiner ændrer alt

Maskinlæring er meget mere end en række smarte algoritmer; den vender op og ned på alting. Vi kigger nærmere på fænomenet og fortæller hvilken indvirkning det vil have på alt fra trafik, medier og sågar krigsførelse.

Det hele og meget mere får du i Alt om DATA 16/2018, som kan købes i kioskerne nu. Du kan også vælge at tegne et abonnement, så bladet automatisk kommer i din postkasse fremover. Abonnementet giver dig også adgang til det seneste års artikler og test på nettet. Du kan også købe en digital kopi af Alt om DATA, som du kan læse på computeren, eller Alt om DATA i iPad-version til blot 42 kroner.

Se også:  Xiaomi klar med en bærbar hjemmebiograf


TAGS
hjemmebio
Projektor

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S