Home » Andet » Alt om DATA tester knivskarpe skærme
Alt om DATA tester knivskarpe skærme

Alt om DATA tester knivskarpe skærme

Share

Nu kommer pc-skærmene også med ultrahøj 4K-opløsning, men giver det overhovedet nogen mening at opgradere? Vi tester fire skærme i 4K og giver dig svaret. Derudover får du som altid et væld af guides, artikler, test og nyheder i det nye nummer af Alt om DATA

4K er det hotteste inden for tv-verdenen i øjeblikket. Nu kommer den høje opløsning, som leverer fire gange flere pixels end Full HD, også til pc-skærmene, så du kan se film og spille spil i knivskarp kvalitet ved computeren. Men er der nogen grund til at opgradere som markedet ser ud nu, eller er det bedre gemme pengene? Vi tester fire 4K-skærme og giver dig dommen.

Se også:  Guide: Kør Steam på din Raspberry Pi

Vær anonym på nettet
Internettet overvåges måske mere end vi regner med, så vil du være helt sikker på, at ingen følger med i, hvad du skriver og deler via nettet, kan det være en god ide at kryptere dine data. Vi fortæller dig, hvordan du nemt klarer den sag med gratis software.

Multimaskine i lommeformat
Raspberri Pi fylder ikke mere, end at den kan ligge i lommen og koster kun et par hundrede kroner, men udgør en komplet pc, som du kan skræddersy til en lang række forskellige formål. Vi går bag om fænomenet og fortæller alt du skal vide om den lille vidunder-maskine.

Se også:  Google gør det nemmere at beskytte privatlivet

Det hele og meget mere finder du i Alt om DATA 13/2014, som kan købes i kioskerne nu. Du kan også vælge at tegne et abonnement, så bladet automatisk kommer i din postkasse fremover. Abonnementet giver dig også adgang til det seneste års artikler og test på nettet. Du kan også købe en digital kopi af Alt om DATA, som du kan læse på computeren, eller Alt om DATA i iPad-version til blot 42 kroner.


TAGS
4K
anonymitet
Raspberry Pi

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S