Home » Grafikkort » Alt om DATA tester grafikkort
Alt om DATA tester grafikkort

Alt om DATA tester grafikkort

Share

Hvilket grafikkort skal du købe, hvis du vil have god kvalitet, men ikke ryste privatøkonomien mere end højst nødvendigt? Vi giver dig svaret i Alt om DATA 15/2010, hvor du også får et bud på en verden uden Microsoft samt masser af test, guides, artikler og nyheder

Du kan sagtens få et fantastisk grafikkort, der leverer mere end rigelig ydelse til de fleste spil og avanceret videoredigering, hvis du er villig til at smide en halv bundegård for det. Men hvad hvis du går trinnet ned i klassen lige under de allervildeste? Kan de i virkeligheden levere den ydelse du har brug og samtidig sparer dig nogle skillinger, som er bedre brugt andetsteds? Vi har testet seks grafikkort i den øvre mellemklasse og giver dig svaret.

Se også:  Til kamp mod Google – Microsoft vil belønne brugere af Bing

En verden uden Microsoft
Vi elsker alle at hade foretagendet, men hvordan ville den teknologiske verden se ud, hvis det aldrig havde eksisteret? Vi giver dig et bud.

Fald ikke for fup-fiduser
Der findes masser af skruppelløse kriminelle på nettet, som udelukkende er ude på at tømme din konto eller fuppe dig på anden vis. Vi kigger på de værste fup-fiduser og fortæller dig, hvordan du undgår at blive offer for dem.

Som sædvanlig er der selvfølgelig også masse af andre test, guides, artikler og nyheder. Vi tester blandt andet den nyeste 27” iMac, iPhone 4, et par interessante gps’er fra Navigon og Adobes virtuelle mørkekammer Lightroom 3. Derudover går vi bag om en hel ny revolutionerende type hukommelse, giver dig sidste del af vores guides til at bygge hjemme-elektronik med Arduino, fortæller hvordan du får din computer på højkant igen efter blå skærm og bringer de seneste nyheder fra den store it-verden.

Se også:  En rejse tilbage til MSX-computerne

Alt om DATA 15/2010 er på gaden nu


TAGS
gpu
iMac
iPhone 4
Microsoft
netsvindel

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S