Alt om DATA tester grafikkort

Alt om DATA tester grafikkort

Share

Vi tester ti af de nyeste grafikkort og fortæller, hvilket der giver dig mest power for pengene. Derudover kan du som altid glæde dig til et væld af test, guides, artikler og nyheder om den nyeste teknologi.

Et godt grafikkort er nødvendigt, hvis du vil have glæde af de nyeste spil og underholdning i den højeste billedkvalitet. Men hvilket skal du gå efter hvis du vil være rustet til det hele? Vi kigger nærmere på ti stærke grafikkort for at fortælle, hvilke der er værd at investere i.

At udskifte den gamle mekaniske harddisk med et flashbaseret SSD-drev kan give en kæmpe forbedring i computerens ydelse. Inden du opgraderer er det dog værd at vide lidt om de hurtige diske. Vi giver dig 8 siders grundig guide til SSD’er.

Se også:  Vind abonnement på Alt om DATA og Datatid TechLife + en powerbank

Microsoft bliver ved med at forbedre deres slanke hybrid-tablet, Surface Pro. Men er der nok nyt under solen i den nye Surface Pro 4 til at forsvare en opgradering? Vi har tester den nye hybrid.

Det hele og meget mere finder du i Alt om DATA 02/2016, som kan købes i kioskerne nu. Du kan også vælge at tegne et abonnement, så bladet automatisk lander i din postkasse fremover. Abonnementet giver dig også adgang til det seneste års artikler og test på nettet. Du kan også købe en digital kopi af Alt om DATA, som du kan læse på computeren, eller Alt om DATA i iPad-version til blot 42 kroner. 

Se også:  Alt om DATA tester ultra-mobile bærbare

Del denne