Home » Andet » Alt om DATA tester dobbelte grafikkort
Alt om DATA tester dobbelte grafikkort

Alt om DATA tester dobbelte grafikkort

Share

Er det ultimative, du kan forkæle din computer med, et dualcard-setup med to DX11-kort? Vi undersøger sagen, og giver dig svaret i Alt om DATA 01/2011, som også bringer listen over årets bedste produkter samt en introduktion til 3D-teknologi og meget andet

Synes du, din computer mangler lidt power på grafikfronten, og er du villig til at gå hele vejen, er det oplagt at kigge nærmere på et dualcard-setup med to kraftige kort med ny DX11-teknologi. Men er det så i virkeligheden lykken, eller lover de dobbelte grafikkort mere, end de kan holde? Vi har kastet os over en stak af de nyeste mellemklasse CrossFire- og SLI-modeller og giver dig svaret.

Se også:  Komplet guide: Hop ind i en verden af 3D

Årets bedste produkter
Endnu et år er omme, og det er tid til at gøre status. Vi har testet enorme bunker hardware og software, og lad os bare sige det ligeud: Ikke alt var lige godt. Nogle produkter formåede dog at overrumple den garvede redaktion, og vi har samlet listen over årets 30 bedste produkter.

Bag om 3D
For Alt om DATA-redaktionen og sandsynligvis også de fleste af vores læsere gælder det, at vi ikke lukker nogen former for teknologi ind i vores hjem, før vi har endevendt dem til bunds. Det gælder selvfølgelig også for 3D-teknologien, der lige nu er det nye og hotte inden for tv, computerspil og stort set alt andet, producenterne kan komme af sted med at sætte et 3D-mærkat på. Men hvordan ser den nuværende 3D-teknologi så ud, og hvad kan vi forvente af 3D i fremtiden? Få svaret i Alt om DATA.

Se også:  Professionel bærbar viser 3D – nu uden brug af briller

Som altid er der også masser af andre spændende artikler, guider, test og nyheder. Vi tester blandt andet et tredobbelt skærm-setup, den nyeste mini-computer fra Shuttle og to tablets. Derudover kommer vi et skridt videre med at samle vores ekstreme gaming-computer, mens vi samtidig giver dig en række spændende alternativer til Googles søgemaskine og forklarer, hvordan man forstår Fibonacci-rækken.

Det hele finder du i Alt om DATA 01/2011, som er på gaden nu.


TAGS
3D
bedste produkter
dobbelt grafikkort

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S