Home » Processor » Alt om DATA tester de nyeste Intel-processorer
Alt om DATA tester de nyeste Intel-processorer

Alt om DATA tester de nyeste Intel-processorer

Share

De nye Haswell-processorer fra Intel skal give væsentligt længere batterilevetid og dobbelt så god grafik. Men holder de hvad de lover? Det tester vi i det nye Alt om DATA, som også giver dig et hav af andre test samt et væld af nyheder, guider og artikler om den nyeste teknologi

Processoren er hjertet i din computer-enhed, hvad enten det er så er en almindelig pc eller tablet. Intel er den ubestridte konge på processor-markedet og den nyeste generation af chips fra giganten skal endnu engang være et skridt mod bedre batterilevetid samt stærkere grafik og generelt bedre ydelse, især på de bærbare enheder. Vi har taget tre forskellige Haswell-processorer under luppen og fortæller om de kan leve op til de fine løfter.

Se også:  Intels nye monster-processor sprænger hastighedsloftet

Slip musikken løs
Musikken har for alvor gjort sig fri af de fysiske formater, og svæver frit i de æteren, enten via streaming-tjenester på nettet eller via hjemmets netværksopkoblede enheder. Men hvordan får du det ideelle setup til at nyde den digitale musik. Det viser vi i vores store guide.

Konvertibel ultrabook
Som computerkøber kan man nemt blive forvirret af alle de mange betegnelser producenterne slynger om sig med. Sony har således skabt en hybrid-maskine, som kombinerer en ultratynd bærbar med en tablet-computer. Maskinen har samtidig indbygget scanner, 4G, tegnefunktioner og et væld af andre egenskaber, som skal gøre den til den kreatives drømme-pc. Men hvordan fungerer den i praksis? Det kan du læse om i det nye Alt om DATA.

Se også:  Google fjerner al dansk musik fra YouTube

Det hele og meget mere finder du i Alt om DATA 12/2013, som er på gaden nu. Du kan også vælge at tegne et abonnement, så bladet automatisk kommer i din postkasse fremover. Abonnementet giver dig også adgang til det seneste års artikler og test på nettet. Du kan også købe en digital kopi af Alt om DATA, som du kan læse på computeren, eller Alt om DATA i iPad-version til blot 42 kroner.


TAGS
Alt om DATA
intel
musik

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S