Home » Andet » Alt om DATA tester Chromebook
Alt om DATA tester Chromebook

Alt om DATA tester Chromebook

Share

Er Googles billige bærbare varm luft eller fremtiden for pc’en? Vi kaster os over en af de første Chromebooks og giver dig vores uforbeholdne mening. Derudover tester vi 12 nye grafikkort og giver dig et væld af guides, artikler og nyheder om den nyeste teknologi. Det hele i det nye nummer af Alt om DATA

Chrome OS er Googles eget styresystem, der stort set udelukkende kører på webbaseret software. Det sætter et minimum af krav til computerens hardware. Derfor er det muligt at producere billige bærbare med styresystemet – de såkaldte Chromebooks. Men duer det så til noget, eller er den nye type bærbare dømt til fiasko? Vi tester Toshibas CB30-102, en af de første Chromebooks på det danske marked, for at gøre dig klogere på den nye type computer.

Se også:  Acer klar med en kæmpe Chromebook til billige penge

Find det bedste grafikkort
Et dedikeret grafikkort er stadig en nødvendighed, hvis du vil spille de nyeste spil eller arbejde med krævende grafikopgaver. Men hvad skal du holde øje med, og hvor får du mest smæk for skillingen? Det giver vi svaret på i det nye nummer af Alt om DATA, hvor vi tester ikke mindre end 12 af de nyeste grafikkort.

Spil klassiske 80’er-spil
Den simple men gode idé har ofte vist at være det der gør et computerspil langtidsholdbart. Derfor kan det stadig være en fornøjelse at vende tilbage til de ældgamle spil fra 80’erne, som rent teknisk er utrolig primitive, men byder på et gameplay, der ofte slår selv de mest avancerede nyheder på spilmarkedet. Vi viser dig hvordan du forvandler enhver pc til en klassisk arkademaskine fra 80’erne.

Se også:  Nu kan du omdanne din iPad til en Windows-maskine

Det hele og meget mere finder du i Alt om DATA 11/2014, som kan købes i kioskerne nu. Du kan også vælge at tegne et abonnement, så bladet automatisk kommer i din postkasse fremover. Abonnementet giver dig også adgang til det seneste års artikler og test på nettet. Du kan også købe en digital kopi af Alt om DATA, som du kan læse på computeren, eller Alt om DATA i iPad-version til blot 42 kroner.


TAGS
Chrome OS
Chromebook

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S