Home » Bundkort » Alt om DATA tester bundkort
Alt om DATA tester bundkort

Alt om DATA tester bundkort

Share

Det er grundstenen i din pc, så vælg med omhu. Vi fortæller, hvilket bundkort der er det bedste. Vi fortæller også, hvad Microsoft, Google og Apple kan tilbyde dig i skyen, og giver dig som sædvanlig masser af nyheder, guider, test og artikler om den nyeste teknologi. Alt sammen i det nye nummer af Alt om DATA, som er på gaden nu

Visse ting er vi vant til at udskifte. Ram, harddisk og måske endda processoren har de fleste computerbrugere haft nærkontakt med. Bundkortet er en anden sag. Det er blot en brøkdel, der begiver sig ud i den opgradering af dette. Det er på trods af, at det faktisk er selve grundstenen i pc’en, og her, man virkelig kan ændre ting og sager. Der er nemlig stor forskel på features og ydelse fra model til model. Vi kigger nærmere på det aktuelle udbud, sender otte af de stærkeste kandidater i testmaskinen og fortæller dig, hvilket bundkort der er det allerbedste.

Se også:  Cloudgaming: Drøm eller mareridt?

Få det bedste ud af skyen
At arbejde direkte i skyen og gemme filer på nettet bliver mere og mere udbredt. Google startede længe før Microsoft og Apple, men nu haler de to giganter ind. Efterhånden kan alle tre således byde på interessante cloudløsninger. Men hvad får du så helt nøjagtig hos hver enkelt, og hvem tilbyder lige nu den bedste løsning? Få svaret i den nye nummer af Alt om DATA.

Pres det sidste ud af processoren
Det er blevet nemmere at overclocke processoren, og det er ingen sag at få Core i5 2500K op på 4,5GHz. Men det må kunne gøres bedre. Vi sætter os som mål at presse den op på 5GHz og fortæller dig, hvordan du kan opnå dette, uden at din pc brænder sammen.

Se også:  Fremtiden gemmer sig i skyen

Som altid er der også masser af andre spændende artikler, guider, test og nyheder. Vi tester blandt andet et stort kabinet fra Cooler Master, det nyeste gaming-tilbehør samt en lynhurtig ssd fra Verbatim. Vi fortæller desuden, hvordan du kommer dig over et hackerangreb, og hvordan du renser pc’en for al den irriterende software, der kommer præinstalleret i mange maskiner.

Det hele og meget mere finder du i Alt om DATA 05/2012, som er på gaden nu.


TAGS
Cloud
Motherboard
overclocking

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S