Home » Andet » Alt om DATA tester alt-i-en-computere
Alt om DATA tester alt-i-en-computere

Alt om DATA tester alt-i-en-computere

Share

Er det tid til at skifte din gamle stationære computer ud med en moderne alt-i-en-computer, der samler skærm og pc i samme enhed? Vi tester seks af slagsen og fortæller hvor gode de er. Derudover får du som altid et væld af gode artikler, inspirerende guides og spændende nyheder fra elektronikkens verden. Det hele i det nye nummer af Alt om DATA

Apple satte standarden med deres lækre iMac, men PC-producenterne er kommet godt efter det, og især med introduktionen af Windows 8, som giver rig mulighed for touchstyring, er der kommet stærke alt-i-en-computere på markedet. Men hvilken er så den bedste lige nu? Det giver vi dig svaret på i Alt om DATA 08, hvor vi tester seks af de nyeste alt-i-en-computere.

Se også:  Asus Mini PC PN51-B7082Z [TEST]: Så kompakt kan det blive

Byd din egen mini-pc

En mini-computer kan også være det der skal til få at få det ideelle pc-setup, særligt hvis du vil have en god medie-computer, der kan sluttes til TV’et. Vi fortæller dig hvordan du laver den perfekte mini-pc.

Få styr på standarderne

Overvejer du at skifte dit gamle stereoanlæg ud med trådløse højttalere, er det vigtigt at kende lidt til teknologien og standarderne, inden du investerer. Vi fortæller alt du skal vide for at få de rigtige højttalere.

Det hele og meget mere finder du i Alt om DATA 08/2014, som kan købes i kioskerne nu. Du kan også vælge at tegne et abonnement, så bladet automatisk kommer i din postkasse fremover. Abonnementet giver dig også adgang til det seneste års artikler og test på nettet. Du kan også købe en digital kopi af Alt om DATA, som du kan læse på computeren, eller Alt om DATA i iPad-version til blot 42 kroner.

Se også:  B&O klar med en lille lydgranat, der holder til det barske udendørsliv


TAGS
Alt om DATA
alt-i-en computer
mini-computer
Trådløs lyd

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S