Home » Router » Sidste chance! Deltag i Alt om DATAs fødselsdagskonkurrence
Sidste chance! Deltag i Alt om DATAs fødselsdagskonkurrence

Sidste chance! Deltag i Alt om DATAs fødselsdagskonkurrence

Share

Alt om DATA fejrer 34 års fødselsdag og udlodder dette Orbi Wi-Fi-system fra Netgear til en heldig læser. Men skynd dig at deltage. Konkurrencen slutter i dag

Så er det atter den tid på året, hvor Alt om DATA kan sætte endnu et år på sin efterhånden lange liste af publikationer. Med dette nummer, du sidder med i hånden, har Alt om DATA nemlig eksisteret i intet mindre end 34 år, og vi kan derfor med stolthed i stemmen sige, at det dermed er Danmarks ældste computermagasin. Det skal naturligvis komme vores læsere til gode, og derfor udlodder vi et Orbi Wi-Fi-system fra Netgear til en heldig Alt om DATA-læser.

Se også:  D-Link AC1200 COVR-1102 [TEST]: Sæt mesh sammen på kryds og tværs
Orbi Wi-Fi-system

Vi vil allesammen gerne have høj hastighed på vores hjemmenetværk – for ikke at tale om, at netværket skal kunne nå rundt i alle afkroge af vores hjem. Det er ikke altid så nemt, som det lyder, men Netgear Orbi Wi-Fi-system kan hjælpe med bedre dækning og højere hastigheder til dig og alle hjemmets enheder.

Orbi-systemet består af en  Wi-Fi-router samt en separat satellitenhed. Det er nemt at installere systemet, og du skal blot tilslutte Orbi-routeren direkte til hjemmets eksisterende gateway eller modem. Satellitenheden opstilles derefter et centralt sted i hjemmet. De to komponenter er allerede knyttet til hinanden, så der er ikke behov for direkte sigtelinje mellem dem.

Se også:  Netgear RAX200 [TEST]: Vildere trådløse netværk med Wi-Fi 6

Orbi kan både bruges som en fuldt funktionel router, der kan konfigureres med få klik sammen med enhver tilsluttet enhed. Den kan dog også bruges som en kraftig Wi-Fi-forstærkning til det adgangspunkt eller modem, du allerede har installeret i huset samt skulle nemt kunne dække op til 350 m2 med blot en enkelt satellitenhed. Så er de fleste hjem vist dækket ind … Senere på året bliver det også muligt at købe flere separate satellitenheder.

For at deltage i konkurrencen om Wi-Fi-systemet skal du klikke her og svare rigtigt på spørgsmålet. Men skynd dig. Konkurrencen slutter i dag.


TAGS
Alt om DATA
Fødselsdag
netgear
router

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S