Sidste chance! Deltag i Alt om DATAs fødselsdagskonkurrence

Sidste chance! Deltag i Alt om DATAs fødselsdagskonkurrence

Share

Alt om DATA fejrer 34 års fødselsdag og udlodder dette Orbi Wi-Fi-system fra Netgear til en heldig læser. Men skynd dig at deltage. Konkurrencen slutter i dag

Så er det atter den tid på året, hvor Alt om DATA kan sætte endnu et år på sin efterhånden lange liste af publikationer. Med dette nummer, du sidder med i hånden, har Alt om DATA nemlig eksisteret i intet mindre end 34 år, og vi kan derfor med stolthed i stemmen sige, at det dermed er Danmarks ældste computermagasin. Det skal naturligvis komme vores læsere til gode, og derfor udlodder vi et Orbi Wi-Fi-system fra Netgear til en heldig Alt om DATA-læser.

Se også:  Test: Linksys MAX-STREAM EA9500
Orbi Wi-Fi-system

Vi vil allesammen gerne have høj hastighed på vores hjemmenetværk – for ikke at tale om, at netværket skal kunne nå rundt i alle afkroge af vores hjem. Det er ikke altid så nemt, som det lyder, men Netgear Orbi Wi-Fi-system kan hjælpe med bedre dækning og højere hastigheder til dig og alle hjemmets enheder.

Orbi-systemet består af en  Wi-Fi-router samt en separat satellitenhed. Det er nemt at installere systemet, og du skal blot tilslutte Orbi-routeren direkte til hjemmets eksisterende gateway eller modem. Satellitenheden opstilles derefter et centralt sted i hjemmet. De to komponenter er allerede knyttet til hinanden, så der er ikke behov for direkte sigtelinje mellem dem.

Se også:  Netgear Nighthawk AC1900 [TEST]: Brusende net i hele boligen

Orbi kan både bruges som en fuldt funktionel router, der kan konfigureres med få klik sammen med enhver tilsluttet enhed. Den kan dog også bruges som en kraftig Wi-Fi-forstærkning til det adgangspunkt eller modem, du allerede har installeret i huset samt skulle nemt kunne dække op til 350 m2 med blot en enkelt satellitenhed. Så er de fleste hjem vist dækket ind … Senere på året bliver det også muligt at købe flere separate satellitenheder.

For at deltage i konkurrencen om Wi-Fi-systemet skal du klikke her og svare rigtigt på spørgsmålet. Men skynd dig. Konkurrencen slutter i dag.

Del denne