Sidste chance! Deltag i Alt om DATAs fødselsdagskonkurrence

Sidste chance! Deltag i Alt om DATAs fødselsdagskonkurrence

Share

Alt om DATA fejrer 34 års fødselsdag og udlodder dette Orbi Wi-Fi-system fra Netgear til en heldig læser. Men skynd dig at deltage. Konkurrencen slutter i dag

Så er det atter den tid på året, hvor Alt om DATA kan sætte endnu et år på sin efterhånden lange liste af publikationer. Med dette nummer, du sidder med i hånden, har Alt om DATA nemlig eksisteret i intet mindre end 34 år, og vi kan derfor med stolthed i stemmen sige, at det dermed er Danmarks ældste computermagasin. Det skal naturligvis komme vores læsere til gode, og derfor udlodder vi et Orbi Wi-Fi-system fra Netgear til en heldig Alt om DATA-læser.

Se også:  Netgear Nighthawk X4S R7800 [TEST]: Featurespækket Wi-Fi-router i overhalingsbanen
Orbi Wi-Fi-system

Vi vil allesammen gerne have høj hastighed på vores hjemmenetværk – for ikke at tale om, at netværket skal kunne nå rundt i alle afkroge af vores hjem. Det er ikke altid så nemt, som det lyder, men Netgear Orbi Wi-Fi-system kan hjælpe med bedre dækning og højere hastigheder til dig og alle hjemmets enheder.

Orbi-systemet består af en  Wi-Fi-router samt en separat satellitenhed. Det er nemt at installere systemet, og du skal blot tilslutte Orbi-routeren direkte til hjemmets eksisterende gateway eller modem. Satellitenheden opstilles derefter et centralt sted i hjemmet. De to komponenter er allerede knyttet til hinanden, så der er ikke behov for direkte sigtelinje mellem dem.

Se også:  D-Link DIR-895L AC 5300 [TEST]: Router for de farthungrende

Del denne