Home » Andet » Alt om DATA fikser den gamle laptop
Alt om DATA fikser den gamle laptop

Alt om DATA fikser den gamle laptop

Share

Opgiv ikke håbet, fordi din bærbare ikke vil starte. Vi viser dig, hvad du kan reparere, og hvordan du opgraderer den gamle maskine. Samtidig tester vi syv printere, der er lidt ud over det sædvanlige og giver dig et væld af artikler, guider, test og nyheder. Alt sammen i det nye nummer af Alt om DATA, som er på gaden nu

Hvad gør du, når den ellers så trofaste bærbare nægter at starte, og når du efter diverse forsøg på at gendanne og geninstallere systemet ikke kan få liv i den? Tøv en kende med at hive kreditkortet frem og løbe ned til den nærmeste pc-pusher for at investere i nyt isenkram. Måske du selv kan fikse den gamle bærbare, så den bliver så god som ny og måske ligefrem bedre. Vi splitter tre forskellige laptops ad, og viser dig, hvordan du reparerer, udskifter og opgraderer de vitale dele i maskinen.

Se også:  Er en Chromebook et godt alternativ til en Windows-bærbar?

Printere med personlighed
Hvis du tror, en printer bare er en printer, og at alle modeller gør det samme, kommer du på andre tanker efter at have læst vores store test af syv forskellige printer med hver deres unikke særkende. Vi kigger nærmere på, hvad de hver især kan tilbyde dig, og fortæller, hvilken der er den helt rigtige til netop dit behov.

Find de skjulte funktioner i Windows
Du tror måske, du kender Windows ud og ind, men vi forsøger at bevise det modsatte i vores guide til styresystemets dybeste afkroge og allermest skjulte funktioner, som måske kan blive en åbenbaring for dig i det daglige arbejde og give et helt nyt syn på det velkendte styresystem.

Se også:  Udskift alt i ny modulær luksus-laptop

Som sædvanlig får du også en hel række andre guider, artikler, test og nyheder. Vi tester blandt andet en ny nas fra Synology, en fleksibel tablet fra Asus samt et færdig-overclocket grafikkort fra PNY. Vi fortæller dig desuden, hvordan man laver processorer og giver dig sidste del af vores guide til at bygge din egen Chromebook. Det hele finder du i Alt om DATA 16/2011, som er på gaden nu.


TAGS
Bærbar
printer
reparation

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S