Home » Andet » Bliv en haj til Windows 10
Bliv en haj til Windows 10

Bliv en haj til Windows 10

Share

Læs hvordan du får en bedre Windows 10-computer og få et væld af guides, test, nyheder og artikler om den nyeste teknologi. Det hele i det nye nummer af Alt om DATA, som er på gaden nu

Du behøver ikke bare at affinde dig med den måde Windows opfører sig på. Er der noget du kunne tænke dig var anderledes, kan du med stor sandsynlighed fikse det. Det kræver bare, at du ved hvordan du gør, og hvilke værktøjer du eventuelt skal bruge. Det fortæller vi dig i det nye nummer af Alt om DATA, hvor du får den helt store guide til Windows 10.

Se også:  Guide: Sådan bruger du emojier i Windows 10
Eksplosiv Samsung-mobil

Vittighederne har været mange efter Samsung fik problemer med batterierne i Galaxy Note7, der simpelthen kunne finde på at selvantænde, så mobilen gik i brand. Vi havde mobilen inde før de blev (midlertidigt) trukket tilbage og gav den en tur i testmaskinen. Læs vores dom over Samsung Galaxy Note7 i det nye nummer.

Fuldblods Google-tablet

Apple har iPad Pro og Microsoft har Surface. Nu vil Google også lege med. Søgegiganten har skabt deres helt egen tablet med tastatur, der både egner sig til arbejde og underholdning. Som det første medie i Danmark testede vi Pixel C, og fortæller i det nye nummer om den kan hamle op med de stærke konkurrenter.

Se også:  Guide: Få din pc tilbage i topform

Det hele og meget mere finder du i Alt om DATA 14/2016, som kan købes i kioskerne nu. Du kan også vælge at tegne et abonnement, så bladet automatisk lander i din postkasse fremover. Abonnementet giver dig også adgang til det seneste års artikler og test på nettet. Du kan også købe en digital kopi af Alt om DATA, som du kan læse på computeren, eller Alt om DATA i iPad-version til blot 42 kroner.  


TAGS
Galaxy Note
pixel
Windows 10

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S