Home » Andet » Alt om DATA afslører alt om apps
Alt om DATA afslører alt om apps

Alt om DATA afslører alt om apps

Share

Vi tager et nærmere blik på fænomenet, der synes at være overalt, og stortester samtidig en stak dobbelte grafikkort. Det hele i det nye nummer af Alt om DATA, der som sædvanlig også rummer masser af artikler, test, guider og nyheder

Den seneste mani inden for computerverdenen er apps. De findes i din computer, i din mobiltelefon, i din gps, i dit tv – ja, i stort set alle elektroniske apparater klemmes de ind. Men hvad er en app så egentlig? Er det i virkeligheden bare et godt gammeldags computerprogram, som forsøger at føre sig frem med et mere sexet navn, eller er der faktisk tale om en helt ny form for software? Vi kigger nærmere på fænomenet og viser dig også, hvordan du programmerer din egen app.

Se også:  Fix selv Windows 10

Er 1 + 1 = 2?
Vi har vendt problematikken op til flere gange, og du har sikkert selv siddet med dilemmaet før – er det nok med et enkelt grafikkort, eller skal du hellere gå hele vejen og doble op med to af slagsen? Giver to grafikkort i virkeligheden dobbelt så meget power, eller giver de mere bøvl end gavn? Vi sætter endnu en gang sagen under luppen og tester en stak af de nyeste dobbelte grafikkort for at give dig svaret.

Lav dynamiske hjemmesider med jQuery
Ønsker du at bygge en moderne hjemmeside, er det svært at komme uden om jQuery, som er et utrolig populært JavsScript-framework med masser af mulighed for at gøre din hjemmeside spændende og dynamisk. Vi giver dig den helt store guide til at programmere dine egne sider med jQuery.

Se også:  Nyt Alt om DATA: Den perfekte hjemmebio

Som altid er der også masser af andre spændende artikler, guider, test og nyheder. Vi tester blandt andet en let lille bærbar fra Toshiba, en ny og anderledes printer fra Lexmark samt en brugervenlig og kompetent nas fra Synology. Derudover kigger vi nærmere på sikkerhedsrisikoen ved smartphones, viser, hvordan du tjener penge på App Store, og giver dig et væld af artikler og nyheder om den nyeste teknologi.

Det hele finder du i Alt om DATA 7/2011, som er på gaden nu.


TAGS
Alt om DATA

DEL DENNE
Share

Seneste Tech test
Seneste konkurrencer

Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 33 74 71 16
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2019
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S