Home » Transport » Alt-i-én-løsning gør det billigere at være elbilist
Alt-i-én-løsning gør det billigere at være elbilist

Alt-i-én-løsning gør det billigere at være elbilist

Share

Stærkt stigende strømpriser gør især elbilister bekymrede, men med en ny samlet løsning til elbilejere, lover at gøre det lettere at spare på elregningen

Mange elbilister savner overblik og et lademarked, der er nemmere at gennemskue – især prismæssigt. Af samme grund er det ikke helt nemt at springe ud i at blive elbilejer, men det forsøger barry nu for alvor at råde bod på.

CMO for barry Christophe Lephilibert fortæller om den nye abonnementsløsning Home+EV, der slår en række services sammen, som man som forbruger normalt ikke kan få fat på fra en enkelt udbyder. Abonnementet giver elbilejerne mulighed for at sænke ladeudgifterne med en kombination af strøm til spotpris, smart opladning og barrys seneste service; refusion af elafgift på ladning på 1,12 kr/kWh.

Kun én app

“Mange elbilejere har valgt barry, fordi de kan sænke elregningen via den indsigt, man får i strømpriser i appen. Men vi ville gerne tilbyde noget mere, og vi vidste, at mange elbilister kan opnå store besparelser ved af få refusion på ladning, så vi synes, at det var oplagt at tilbyde refusion gennem os.” – udtaler Christophe Lephilibert.

Se også:  Kinesisk elbil rykker ind på det danske taxa-marked

I dag skal man som elbilist typisk betale for abonnement to steder for at få glæde af refusionen – og så skal man bruge ekstra apps oveni, hvis man f.eks. ønsker indblik i eget forbrug eller smart ladning. Men her behøver man ikke andet end barry-appen.

Home+EV inkluderer således en elaftale samt refusion og service til ladeboksen, og dertil også features til smart forbrug til hjem og bil. barrys nye Tesla Smart Charging feature er f.eks. en automatiseret opladningsfunktion til Tesla-ejere: med denne oplades bilen automatisk, når strømmen er billigst.

Få ladeboks med

Som endnu et element, der skal gøre det nemmere at blive elbilist, kan man nu også købe ladeboks med installation gennem el-leverandøren. barry ønsker derved både at gøre det nemmere for de, der allerede har en elbil, men også for de, der ønsker at træde ind på markedet:

Se også:  Clever garanterer grøn strøm til elbilister - bygger ny solcellepark

“Står man som ny eller kommende elbilejer, er man typisk i tvivl om, hvad man overhovedet har brug for til at lade sin bil, og her kan barry altså tilbyde en samlet pakke, som er nem at forholde sig til, og som i øvrigt også vil være den billigste løsning for mange elbilister – i hvert fald for de der kører mellem 5.000 og 30.000 km om året.” – siger Christophe Lephilibert.

Er man interesseret i at købe en ladeboks gennem barry, leveres selve ladeboksen samt installation og efterfølgende service gennem barrys nye partner Boligens Servicebog.

Har man allerede en ladeboks derhjemme, kan man naturligvis også få fat i barrys løsning Home+EV, forudsat man er berettiget refusion af elafgift på ladning.

Polestar 2 [TEST]: Stærk Tesla-rival med Google ombord


TAGS
elbil
elektriske transportmidler

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S