Home » Skærm » Alsidige medieskærme
Alsidige medieskærme

Alsidige medieskærme

Share

Philips er klar med to nye computerskærme, der kombinerer den nyeste teknologi med lækkert design

Philips 248C3 og 228C3 er de første skærme i Philips’ nye Moda-serie. De måler henholdsvis 24″ og 22″ og er i bredformat, så de passer med de fleste billede- og videoformater. Skærmene er sorte på fronten og hvide på bagsiden og den slanke skærm og aluminiumsbasen giver ifølge producenten ideel ergonomi.

Skærmene er udstyret med hver to hdmi-indgange, så de kan modtage højkvalitets-audio- og video-signaler fra pc, settop-boks, bluray-afspiller eller et videokamera. Opløsningen er fuld hd, og det er nemt at skifte mellem wide-screen og 4:3-formater. Den hurtige responstid på 2 ms giver en levende oplevelse af billeder, særligt hvis man ser actionfilm eller spiller computerspil.

Se også:  Prisvenlige touch-skærme til ethvert formål

Teknologisk er der tale om w-led, som har den fordel sammenlignet med almindelige lcd-skærme, at billedet vises med det samme, når signalet er tilkoblet. W-led-skærme har samtidig mere lysstyrke og giver mere levende farver samt højere kontrast-ratio.

I Moda-serien får du også SmartKolor-funktion, som øger rgb-gain i displayet for flottere farver og mere levende billeder samt SmartTxt, der forbedrer automatisk læseoplevelsen ved pdf-filer og e-bøger.

Philips 248C3 og 228C3 er fremstillet uden brug af bly, hvilket giver en mere økovenlig skærm, også i forhold til skærmens levetid fra produktion til afskaffelse. De nye skærme har fået miljøcertifikatet Energy Star 5.0.

Philips 248C3 og 228C3 er i butikkerne fra slutningen af juli og sælges til den vejledende pris af henholdsvis 2.240 kroner og 1.820 kroner.

Se også:  Philips' fede hi-fi-hørebøffer kommer endelig i handlen


TAGS
Moda
Philips

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S