Lenovo Tab 3 Pro [TEST]: Alsidig tablet med indbygget projektor

Lenovo Tab 3 Pro [TEST]: Alsidig tablet med indbygget projektor

Share

Her får du det hele: høj kvalitet, høj ydelse og høj anvendelighed. Lenovo Tab 3 Pro er den klare testvinder

Lenovo har som en af de få tabletproducenter formået at forny konceptet med ny funktionalitet. Yoga-serien findes i mange afskygninger, og modellen her er ret genial.

Dels har den en rund afslutning, som sikrer, at den ligger godt for, når du skriver på skærmen. Det samme gør, at den er rar at holde i hånden – du har ganske enkelt et solidt greb om enheden.

Tabletten har indbygget projektor, så du kan sende et 70” stort billede op på den nærmeste lyse væg – for eksempel ved filmvisning i sommerhuset, hvor der ikke er stor tv-skærm, eller på ungdomsværelset, når sønnike vil se Netflix i fred og ro fra resten af familien.

Se også:  Asus ROG G701VIK-BA044T [TEST]: Overhaler i høj fart

Selvom projektoren ikke er dybt imponerende i farve eller lysstyrke, kan den faktisk bruges, hvis du husker at dæmpe lyset og ikke projicerer et alt for stor billede op.

Juster skærmens vinkel

Du kan vippe undersiden af tablettens greb ud, så du kan justere skærmens vinkel. Fikst, når du vil bruge den til at skrive på. Men også praktisk, når tabletten placeret på et bord skal projicere skærmbilledet op på en væg. God tænkt og gennemført!

Med et projiceret skærmbillede på 30-40” går det fint, og du kan endda have skærmen åben samtidig, hvis du ønsker.

Del denne