Home » Stationær computer » Alienware X51
Alienware X51

Alienware X51

Share

Alienware er en lille perle, hvis man betragter den som bevis for, hvor meget spilydelse og generel ydelse der kan presses ind i en computer af en meget beskeden størrelse

Alienware X51 er ikke ligefrem det, man forbinder med en typisk stationær gamingcomputer fra Alienware. Her er der ikke tale om et stort sort kabinet, der er skabt til at aftvinge respekt gennem stramme og aggressive geometriske former.

Men alligevel er der de typiske Alienware kendetegn, alien-hovedet der lyser på fronten, og kabinettet der på en tilbagelænet måde via formsproget stadig signalerer action. I siderne af kabinettet er der et vindue, der kan skifte farve, og sædvanen tro er der et kontrolpanel på computeren, som kan styre, hvorledes belysningen skal tage sig ud.

Se også:  Perfekt match: hjemmekontor-skærm egner sig også til gaming

Det er forbløffende, at man har kunnet proppe en godt ydende gaming-computer ind i et kabinet som dette, uden at det medfører problemer med varmeudviklling, udover at kabinettet kan blive lidt lun på ydersiden. Det indbyggede GeForce GTX760 grafikkort er godt nok testens mindste grafikkort, men alligevel.

Der er også blevet plads til ganske godt med tilslutningsmuligheder – det beskedne ydre taget i betragtning. Fronten har to USB-porte og minijackstik til mikrofon samt hovedtelefon. Det er også eneste deltager, hvis optiske drev er et slot in- drev. Bagsiden rummer godt med USB 3.0- tilslutninger, så der mangler ikke noget. Der er også 802.11n Wi-Fi-netværk.

[pt id=’2029225′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Lille smart skåret og egnet til at stå på skrivebordet. Så afgjort testens mindste kabinet den er sågar skabt til at kunne ligge på den ene side.”‘]

Lille, smart skåret og egnet til at stå på skrivebordet. Så afgjort testens mindste kabinet, den er sågar skabt til at kunne ligge på den ene side.

Støjmæssigt siger computeren ikke meget, så længe den ikke belastes. Når den belastes, starter der en tydelig blæserstøj, der stiger med belastningen. Her høres lidenheden, der manifesteres gennem blæsernes størrelse. Støjen har ikke ubehagelige undertoner, det er udelukkende lyden af luft, der presses ud af computerens bagside.

Alienware er faktisk en lille perle, hvis man betragter den som bevis for, hvor meget spilydelse og generel ydelse der kan presses ind i en computer af en meget beskeden størrelse. Regnekraft har computeren masser af, den klarer også spil ganske overbevisende. Dog er den ikke oppe i samme liga som de andre deltagere.

Der er dog stadig tale om en meget stærk gaming-computer, der mestrer de fleste spil. Man skal måske skrue ned for de højeste kvalitetsindstillinger lidt før de andre testdeltagere, men det svinger meget fra spil til spil, hvor krævende de er.

X51 er i visse test lidt handicappet af at være den eneste computer, der ikke har en ssd som systemdrev. Harddisken er ganske vist meget hurtig, så det er ikke fordi, man som bruger føler sig generet af det. Men computeren mangler nogle gange lige det sidste i responsiv brugeroplevelse sammenlignet med de andre.


Alienware X51
  • Elforbrug
  • Ydelse
  • Features
  • Pris
4

Alt om DATA siger

Lille og vaks gaming-computer i kuvertstørrelse, det er i hvert fald den computer i testen, der fylder mindst. Den har en meget stærk processor, og grafikortet er også stærkt, uden at nå de øvriges højder. Savner lidt en ssd.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
alienware
Gaming
stationær computer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S