Alienware 13 R3 [TEST]: Gaming på farten

Alienware 13 R3 [TEST]: Gaming på farten

Share

Denne kompakte gamingcomputer er et godt bud, hvis du også spiller, når du er på farten

Der er mange tiltalende fordele ved denne lille Alienware – ikke mindst størrelsen (med 13,3”-skærm) og en efter omstændighederne ret lav vægt (2,6 kilo). Sammenlignet med andre gamingcomputere er Alienware 13 R3 en ret overkommelig sag. Og så har den en ægte gaming-bestykning, der ligger tæt op ad den noget større testdeltager fra HP – blot med et mindre grafikkort end denne og ej heller med ekstra 1 TB harddisk. Det er prisen for at få det småt. Til gengæld kan du glæde dig over en skærm med forrygende opløsning på 2560 x 1440 pixel – oven i købet en trykfølsom type.

Se også:  Acer Predator Triton 700 [TEST]: Voldsom gamingbærbar med 120 Hz lige i synet

Disse egenskaber betyder, at Alienware ikke kun er en gamingcomputer, men at du sagtens kan bruge den til alle andre opgaver. Selv tastaturet er godt og med den helt rigtige modstand. Tasterne er lettere buede, hvilket gør det let at ramme rigtigt. Set med entusiastens gaming-briller er tastaturet dog for lille, og der mangler lys i tasterne.

Til gengæld kan du glædes over, at touchpaden lyser op, hver gang du rører den. Det er en lidt unødvendig feature, men det ser rasende godt ud. Alienware adskiller sig fra ”normale” 13,3”-bærbare ved at have et ekstra udspring bag skærmen. Her er der gjort plads til ekstra kraftig køling plus en del af tilslutningerne.

Se også:  Speedlink Fortus gaming mouse wireless [TEST]: God gaming-mus til billige penge

Del denne