Home » Mobiltelefon » Aldi sælger iPhones – koster under tre tusind kroner
Aldi sælger iPhones – koster under tre tusind kroner

Aldi sælger iPhones – koster under tre tusind kroner

Share

Det er i moderlandet Tyskland, at Aldi er begyndt at lange de billige iPhones over disken. Der er ikke tale om nyeste model, men den lidt ældre iPhone 8. Ikke desto mindre er prisen lavere end den plejer at være

Det er ikke nyt at den tyske discount-kæde sælger elektroniske produkter. Herhjemme har vi været vant til at kunne finde billige Medion-pc’er på hylderne, omend det er ved at være nogle år siden.

Men Apple-produkter er ikke ligefrem det man forventer at finde i en discount-forretning blandt hakket oksekød, bleer og dåsemakrel.

Det er dog ikke desto mindre det man kan i de tyske Aldi-butikkerne lige for tiden. Her er iPhone 8 nemlig kommet på hylderne. Og det til en fornuftig pris på 369 euro, hvilket svarer til cirka 2.800 kroner.

Se også:  Sådan bliver iPhone 12 - her er de vigtigste specifikationer
Istandsatte mobiler

Det er imidlertid ikke helt nye telefoner, der er tale om, men såkaldt refurbished enheder. Det er brugte mobiler, der er istandsat, så de ligner og fungerer som helt nye. Det er en del af årsagen til at de sælges over tusind kroner billigere end de normalt går for hos eksempelvis Elgiganten, hvor den . De sælges med fuld garanti og ifølge en tysk kilde, som har testet en “Aldi-iPhone” skulle det ikke være til at se, at der er tale om en istandsat model.

Det er bloggen Leif Shows, der har spottet det gode tilbud. Her han man spurgt den danske del af Aldi-kæden om et tilbud som dette, kunne være noget vi kommer til at se i Danmark. Svaret er at der ikke er planer om det på nuværende tidspunkt, men at man kigger på muligheden. Så det er måske en idé at holde øje med sin lokale Aldi-avis, hvis man har drømt en billig iPhone.

Se også:  OnePlus-mobiler er blevet blåstemplet til erhvervsbrug

Til de penge er iPhone 8 uden tvivl en glimrende mobil, omend det i iPhone-historikken ikke står som det største pletskud. Allerede ved fødsel var designet bedaget, da den blev udsendt samtidig med Apples første fuldskærmsmobil iPhone X. Læs vores anmeldelse af iPhone 8 herunder:

Apple iPhone 8 [TEST]: God – men heftig pris


TAGS
aldi
iPhone
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S