Home » Hovedtelefoner og højttalere » Al din musik i samme højttaler
Al din musik i samme højttaler

Al din musik i samme højttaler

Share

Altec Lansing har lavet en universel trådløs højttalerenhed, der lader dig streame musik via bluetooth i kompromisløs kvalitet

Meget af vores musik ligger efterhånden spredt på forskellige enheder som laptops, tablets og mobiltelefoner. Det er ikke altid lige hensigtsmæssigt, når man vil have adgang til musiksamlingen.

Altec Lansing er nu klar med en løsning, der gør, at du slipper for at tilkoble hver enkelt enhed skiftevis til anlægget for at høre musikken. Med inMotion Air får du en universel højttalerløsning, der trådløst afspiller musik, uden at du skal tilslutte kabler, docke enheder eller i hele taget foretage dig særlig meget.

Ved hjælp af bluetooth synkroniseres højttaleren nemt og lynhurtigt til alle kompatible musikenheder i op til 10 meters afstand – ved at tilslutte den medfølgende usb-dongle i computeren kan man endda afspille musik i op til 100 meters afstand.

Se også:  Ny dansk streamingtjeneste skal lære hundeejere nye tricks

Streaming af musik via bluetooth er ikke altid det, der giver den bedste lydkvalitet. Det har Altec Lansing løst med to nye teknologier, apt-X og Waves’ Maxx. Apt-X er en dekoder, der reproducerer musikken i en autentisk cd-lignende kvalitet uanset filkomprimeringen, mens Waves’ Maxx er en lydalgoritme, der sørger for at forstærke og raffinere lyden.

Hvis man ønsker at tilslutte enheder, som ikke er bluetooth-kompatible, kan dette også lade sig gøre via jackstik. Den medfølgende usb-dongle er desuden udstyret med en udgang til højttalere, så hvis man anvender sin computer med både kablede højttalere og den trådløse højttalerenhed kan begge højttalersystemer være tilsluttet computeren på samme tid.

Se også:  Grado GT220 [TEST]: Formidabel trådløs musikformidler

inMotion Air vejer mindre end 500 gram og er udformet i et design, der gør det nemt at flytte enheden rundt i hjemmet – eller tage den med sig, når man skal ud. Og med det genopladelige Lithium-ion-batteri afspiller enheden musik i op til syv timer.

Højttaleren leveres med en fjernbetjening, der lader brugeren styre power, volumen og play/pause samt skifte mellem henholdsvis musiknumre og lydkilder. Fjernbetjeningen understøtter desuden iTunes og Windows Media Center.


TAGS
Altec Lansing
Bluetooth
lyd
streaming

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S