Home » Kamera » Aktivitetskamera i miniformat
Aktivitetskamera i miniformat

Aktivitetskamera i miniformat

Share

Canons nye robuste kamera til dine aktiviteter er nemt at tage med overalt.

Når du skal have fede fotos i kassen af dine mange sjove aktiviteter som skituren ned ad sort løjpe, mountainbike i skoven, skateboarding på den nærmeste skater-bane og meget mere, så er det ofte ikke din dyrebare og skrøbelige smartphone, der er det mest praktiske valg. Med Canons nye minikamera Canon IVY REC, er det dog lidt nemmere tage et robust og minimalt kamera med på farten.

Vandtæt, stødsikker og Full HD

Det nye Canon IVY REC vejer blot 90 gram og har et minimalt format med en ramme, der både kan bruges som søger eller nemt klipses fast på dit bælte, taske eller andet. Kameraet er både vandtæt (ned til 2 meters dybde i op til 30 minutter) og stødsikkert, så det kan klare din vilde fritidsinteresse.

Se også:  Canon Pixma G3560 [TEST]: En kreativ blæksprutte

Selvom kameraet er lille, har Canon dog formået at proppe masser af gode funktioner ind i det, og derfor kan IVY REC både optage i Full HD ved 1080p op til 60 fpts og har en 13 megapixelopløsning. Der er desuden både Wi-Fi- og Bluetooth-forbindelse, så du hurtigt og nemt kan overføre dine pletskud og dele billeder på sociale medier. Opladningen foregår via USB.

Klar senere på året

Canon IVY REC kommer i fire klare farver: Dragon fruit (pink), Avocado (grønt), Stone (gråt) og Riptide (blåt). Kameraet skulle komme til Danmark senere i år til en endnu ukendt pris. Er du interesseret i kameraet, så snart det er klar, har Canon lavet en særlig side, hvor du kan registrere dig: https://www.canon.dk/cameras/point-and-shoot-cameras/canon-ivy-rec/

Se også:  Spejlløse kameraer [STORTEST]: Fang sommerens magi i flotte fotos


TAGS
action kamera
actionkamera
Canon
ferie

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S