Home » Hovedtelefoner og højttalere » AKG N700NC M2 [TEST]: Studielyd og støjreduktion
AKG N700NC M2 [TEST]: Studielyd og støjreduktion

AKG N700NC M2 [TEST]: Studielyd og støjreduktion

Share

Et stilrent sæt hørebøffer med detaljerigt lydbillede, aktiv støjreduktion og fin batterilevetid

Det er noget tid siden, vi har hørt fra AKG, i hvert fald når det gælder comsumer-produkter. Samsung fik brandet med i købet, da hele Harman-gruppen kom i folden for et par år siden. Siden har den traditionsrige teknologi fundet vej til flere af Samsungs egne produkter. Nu kommer så et fuldblods AKG-headset med Samsung som tydelig afsender. Det er et headset, der ligger sig i mellemklassen af hovedtelefoner med støjreduktion.

N700 er simple og stilrene i deres design og behagelige at bære. Du kan holde ud at have dem på flere timer ad gangen uden at blive øm i ørerne. De kan desuden klappes sammen, så de kan ligge i en stor lomme.

Se også:  Philips' fede hi-fi-hørebøffer kommer endelig i handlen

Der er relativt få knapper at holde styr på. På venstre ørekop styrer du musikken, på højre er der kombineret power/Bluetooth-knap samt kontrol til støjreduktion, Ambient Aware og Talk Thru. Det er de sidstnævnte funktioner, der giver headsettet lidt teknologisk krydderi.

Klar og detaljerig lyd

Støjreduktionen er ikke helt på niveau med de bedste konkurrenter, men fjerner ikke desto mindre lavfrekvente lyde ret effektivt. Ambient Aware dæmper musikken og lukker lidt op for omgivelsernes lyde, så du kan høre, hvad der sker omkring dig. Talk Thru slukker musikken og lukker helt op for omgivelserne, så du kan føre en samtale uden at tage hovedtelefonerne af.

Se også:  Audeze LCD-1 [TEST]: Luftig amerikansk lyd

I AKG-appen kan du vælge, om kontrolknappen skal aktivere den ene eller den anden funktion. Her er også mulighed for at foretage EQ-indstillinger. Det er dog på lyden, N700 skiller sig ud. Man har taget afsæt i lydprofilen fra AKG’s professionelle studiehovedtelefoner, og det resulterer i en mere analytisk gengivelse, end vi er vant til i consumer-hovedtelefoner.

Lydbilledet er fokuseret, og især den øvre mellemtone får plads, så klangdetaljerne står klart. Man skal vænne sig lidt til lyden, som er knap så fyldig og bastung som fra konkurrenter, men man lærer at sætte pris på den flotte detaljegengivelse.

Pris: 2249 kr.

Samlet vurdering: 4/6


TAGS
AKG
hovedtelefoner
over-ear høretelefoner

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S