AirPlay 2 er nu klar på Sonos

AirPlay 2 er nu klar på Sonos

Share

Sonos-højttalere kan nu anvendes med AirPlay 2. Det giver blandt andet giver mulighed for at sende lyd fra YouTube og enhver anden kilde på din iPhone videre til højttaleren

AirPlay 2 har været længe undervejs. Opdateringen, der blev præsenteret for over et år siden, er først for nylig udrullet til iOS-enheder. Og nu er der så endelig mulighed for at bruge den i en højttaler. Som de første på det danske marked åbner Sonos op for AirPlay 2 i deres højttalere.

Det betyder, at du kan sende al lyd fra din iPhone eller iPad direkte til din Sonos-højttaler. De enkelte højttalere eller rum dukker op på listen, når du åbner docken på din iOS-enhed, og så kan du vælge dem som destination for lyden. 

Se også:  IKEA laver smarte højttalere til Sonos-systemet

AirPlay 2 åbner også op for at stemmestyring af musikken via Siri. Sig til højttaleren hvad du vil høre, så finder Siri musikken. Dog kun hvis det er på Apple Music.

AirPlay 2 fungerer på de nyeste Sonos-højttalere. Det vil sige Play:5 af anden generation samt Playbase, Sonos One og Beam. En opdatering ligger klar i appen.

Del denne