Få fuld kompensation for forsinkede fly med ny app

Få fuld kompensation for forsinkede fly med ny app

Share

AirHelp giver besked, hver gang du står i en situation, hvor du har ret til økonomisk kompensation for forsinkede eller aflyste fly. Du kan se om du har penge til gode hos flyselskaberne tre år tilbage 

Ifølge EU-loven kan du have ret til op til 600 euro (over 4.000 kroner) i økonomisk kompensation, hvis dit fly er forsinket eller aflyst. Reglerne kan være forvirrende, og gælder ikke i alle tilfælde. 

Med den nye app fra AirHelp er det imidlertid muligt at se om du har ret til kompensation. Det nye værktøj kan identificere dé rejser, hvor du har krav på kompensation, og giver dig besked når du bør søge kompensation. Værktøjet kan gennemgå alle dine tidligere rejser, og finde rejser, hvor du kan få kompensation hele tre år tilbage i tiden. Værktøjets formål er nemlig at oplyse passagererne om, at de har ret til kompensation i situationer, hvor de ikke anede, at de kunne få økonomisk kompensation for en afbrudt flyrejse.                                 

Se også:  Netto sætter 12.000 tons madvarer billigt til salg på ny app

“Vores nye redskab giver flypassagerer automatisk besked hver gang en passager har ret til kompensation samtidig med, at det skaber et flot visuelt overblik til deling på de sociale medier. Vi er stolte af, at vi med den nyeste teknologi nu kan oplyse flypassagerer om deres rettigheder på en sjov og interaktiv måde,” siger den danske stifter og direktør i AirHelp, Henrik Zillmer.

Læs mere om AirHelp og hent appen her.

Del denne