Home » Netværk » Aimit – din professionelle it-partner
Aimit – din professionelle it-partner

Aimit – din professionelle it-partner

Share

Hos Aimit er vi her for at hjælpe din virksomhed. Vores virksomhed består af adskillige professionelle og dygtige it-specialister som står klar til at assistere din virksomhed med en lang række forskellige it-opgaver.

Hvis du står og mangler en til at håndtere diverse ad hoc it-opgaver, så er vi klar til at hjælpe dig med det. Vi tilbyder også vores konsulenter at fungere som trusted advisor til at guide dig igennem alt det praktiske med hensyn til din virksomheds it-løsninger.

Hvis du leder efter den komplette pakke, så kan Aimit også hjælpe dig her. Vi kan tilbyde en løsning, hvor vi fungerer som din virksomheds outsourcede it-afdeling. Du kan læse mere om, hvem Aimit er her på linket.

Hvad vi kan hjælpe med

Hos Aimit står vi klar til at hjælpe din virksomhed med skræddersyede løsninger til at langt de fleste typer af it-projekter. Vi specialiserer os inden for flere områder, vi har bl.a. stor ekspertise inden for professionelle server- og storage-løsninger. Vi fokuserer på SimpliVity-konvergerede systemer, som er et komplet server- og storagesystem med en standard x86-server med dedikeret CPU, RAM og storage.

Hos Aimit har vi også fokus på både netværks- og wireless-løsninger. Vores netværksløsninger er baseret udelukkende på standardiserede komponenter for at sikre størst kompatibilitet. Vi bestræber os på at kunne levere kosteffektive løsninger, som stadig er stabile og driftssikre. Udstyret til vores netværksløsninger kommer kun fra markedsledende producenter på området – for at sikre kvaliteten og pålideligheden. Det er f.eks. producenter som HP, Cisco og Juniper.

På den moderne arbejdsplads spiller wireless teknologi en kæmpe rolle; derfor arbejder vi hos Aimit hele tiden med at opstille løsninger, som altid opfylder kravene til mobilitet, tilgængelighed og fleksibilitet, så du kan være sikker på, at du altid kan være forbundet til et pålideligt netværk. Hos Aimit er vi klar over, at et godt, pålideligt og fleksibelt trådløst netværk er essentielt for mange virksomheder for at udføre det workflow, som fungerer bedst for jer. Derfor følger vi nøje udviklingen inden for området, for at Aimit altid kan tilbyde den bedste trådløse netværksløsning til netop din virksomhed.

Sikkerhed

IT-sikkerhed er et utrolig vigtigt område at have styr på, og det bliver kun vigtigere med tiden. Derfor er vi hos Aimit specialister i it-sikkerhed og ønsker at sikre din virksomhed mod udefrakommende angreb eller datatab. Hos Aimit samarbejder vi med førende producenter af it-sikkerheds produkter, f.eks. Intel Security, Symantec og Microsoft.

Så er du måske godt klar over at it-sikkerhed er vigtigt, men det kan virke for uoverskueligt selv at sætte det op. Så har vi hos Aimit en løsning til dig. Sammen med Intel Security har vi bygget en serverløsning op, hvor det eneste, du skal gøre, er at lægge klienter til, og så sørger vi for det resten.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S