Home » Hovedtelefoner og højttalere » AIAIAI TMA-2 HD Wireless [TEST]: Danske byg-selv-hørebøffer lyder som en drøm
AIAIAI TMA-2 HD Wireless [TEST]: Danske byg-selv-hørebøffer lyder som en drøm

AIAIAI TMA-2 HD Wireless [TEST]: Danske byg-selv-hørebøffer lyder som en drøm

Share

De nye hørebøffer fra danske AIAIAI byder på trådløs forbindelse, forbedret komfort, optimeret lyd og ikke mindst et modulært design, der gør, at du kan sammensætte komponenter på kryds og tværs

Der er ofte lige dét der, der gør, at et ellers glimrende sæt hørebøffer falder til jorden. Lyden sidder måske ikke helt i skabet, komforten halter eller funktionerne er ikke som man ønskede. Med AIAIAIs hovedtelefoner er det muligt at skifte de dele man ønsker at optimere. Du vælger de dele du ønsker og så bygger du selv headsettet.

Du kan selvfølgelig købe et komplet sæt med alle dele til et headset. TMA-2 HD Wireless er det nyeste og mest high-end samlesæt fra AIAIAI.

Se også:  Jabra Elite 7 Pro [TEST]: Perfekt til samtaler
Hurtigt samlet

Her får du en hovedbøjle med Bluetooth og Aptx HD codec, som gør hi-res musikstreaming muligt. Til hovedbøjlen kobles de nyudviklede lydenheder, der er skabt med et særligt biologisk højttaler-materiale, som skal bidrage til en større renhed i gengivelsen.

Udenpå disse placeres ørepuder i Alcantara-stof. Et materiale, der minder lidt om velour i sin bløde og behagelige karakter, men er mere holdbart og modstandsdygtigt overfor skidt.

Samleprocessen er relativt simpel og godt beskrevet i den medfølgende guide. Der kræves ingen komplicerede lodninger. Du skal blot forbinde et par kabler. Man er klar til at bruge hørebøfferne i løbet af cirka 10 minutter.

TMA-2 HD Wirelessfår de er samlet.

TMA-2 HD Wirelessfår de er samlet.

Høj komfort

TMA-2 HD Wireless er yderst komfortable at bære. De sidder tilpas stramt på hovedet og er så lette og behagelige, at man kan holde ud at have dem på hovedet flere timer i træk.

Ønsker du at anvende dem trådløst, sidder der tre diskrete knapper på hovedbøjlen, som du bruger til Bluetooth-parring, volumenkontrol, musikstyring og aktivering af stemmeassistent.

Vil du anvende dem med kabel, undlader du at tænde dem, men kobler blot et kabel i en af ørekopperne og videre til din afspiller. Til det formål brugte vi det medfølgende T15 triad hi-hi-kabel.

TMA-2 HD fås også i en billigere kablet version, uden Bluetooth.

TMA-2 HD fås også i en billigere kablet version, uden Bluetooth.

Klar og detaljeret lyd

AIAIAIs hovedtelefoner er ikke kun populære hos musikforbrugere, men også hos musikskabere – musikere, producere, djs osv. Og det kan man godt forstå, når man lytter til dem. En flot renhed og detaljering i gengivelsen gør, at lytteren får et troværdigt indtryk af kildematerialet.

TAGS
AIAIAI
hovedtelefoner
trådløse hovedtelefoner

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S