Home » Hovedtelefoner og højttalere » Dansk lydproducent optaget i inderkredsen hos Google
Dansk lydproducent optaget i inderkredsen hos Google

Dansk lydproducent optaget i inderkredsen hos Google

Share

Danske AIAIAI, der er kendt for sine hovedtelefoner, er kommet i eksklusivt selskab hos Google, hvor firmaet som nyudnævnt betroet samarbejdspartner er kommet helt tæt på tech-gigantens produktudvikling inden for smartphones, laptops og VR

AIAIAI har efterhånden slået sit navn fast som solid leverandør af velspillende hovedtelefoner hos forbrugerne i hele verden, men nu har det hippe danske audio designfirma også fået ørenlyd hos en af verdens største teknologigiganter, Google. AIAIAI blev på Googles seneste globale pressekonference præsenteret som ny betroet samarbejdspartner og får dermed mulighed for at sikre, at virksomhedens produkter er tilpasset Googles hardware produktlanceringer.

Dermed bliver AIAIAI en del af en eksklusiv global partnerkreds hos Google, og ifølge AIAIAI’s CEO, Frederik Jørgensen, er det en kæmpe anerkendelse af virksomhedens designfilosofi, der med sit langtidsholdbare fokus gør det muligt for forbrugerne at følge den teknologiske udvikling uden at udskifte hele produktet, hver gang de store teknologigiganter kommer med nye produktlanceringer.

Se også:  Hørebøffer af brugt vinyl: Danske Aiaiai skaber ny musik af gamle plader

“Det er ikke hver dag, at vi bliver præsenteret som betroet samarbejdspartner hos en global spiller – slet ikke i Googles størrelse. Det er stort for os. Men potentialet er også stort. Vores grundlæggende designidé om modulære headsets får virkelig luft under vingerne nu, fordi de store tech-huse hele tiden kommer med nyt. Og forbrugerne vil ikke finde sig i, at de skal udskifte hele produktet hver gang”, siger Frederik Jørgensen, og fortsætter:

“Vores åbne og modulære tilgang til hardware-udvikling er langtidsholdbar og godt for miljøet, og det er blandt andet det, som Google slår på i valget af os i deres nye eksklusive partnergruppe”.

Se også:  Google gør det nemmere at være produktiv med nye Workspace-funktioner

  Helt konkret har AIAIAI udviklet to nye kabler og en bluetooth-bøjle til deres headsets, som gør det let at få en perfekt lydoplevelse med Googles to nye smartphones Pixel 2 og Pixel 2 XL.


TAGS
AIAIAI
Google
pixel

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S