Home » Smart hjem » Huaweis nye smarthøjttaler har indbygget 4G-router
Huaweis nye smarthøjttaler har indbygget 4G-router

Huaweis nye smarthøjttaler har indbygget 4G-router

Share

Huawei AI Cube gør det ikke bare muligt at styre hjemmet med stemmen man har også en lynhurtig 4G-router indbygget, så du altid har adgang til nettet

Der var ikke nye smartphones på programmet, da Huawei indtil IFA-messen, men en helt nye mobiloprocessor og ikke mindst producentens første smarthøjttaler blev præsenteret.

“Hos Huawei arbejder vi for at give vores forbrugere smart og enkel teknologi. Derfor udvikler vi hele tiden nye produkter, der matcher forbrugernes behov. Den nye AI Cube er en højtaler, der bruger kunstig intelligens og tilbyder helt nye funktioner. Samtidig fungerer den som en 4G router, så man altid har adgang til internettet og nemt kan styre sine smarte enheder,” siger Marie Dam Feldborg, Head of Marketing & Communication hos Huawei Danmark.

Se også:  LGs smarte opvaskemaskine kan styres med mobilen
Indbygget mobilrouter

Den integrerede 4G LTE-router kræver kun et 4G-simkort – og så er man sikret en internetforbindelse med høj hastighed (300Mbps). AI Cube er også kompatibel med 802.11ac WiFi-standarden, som betyder, at routeren er i stand til at køre på 2.4GHz og 5GHz-kanaler og kan transmittere data over LAN med op til 1200Mbps.

Tal til din højtaler

Den nye AI Cube er, som navnet indikerer, styret af systemer, der trækker på kunstig intelligens. Eksempelvis er AI-stemmesystemet Alexa en integreret del af Huaweis AI Cube. Brugerne har mulighed for at tale til højtaleren og få adgang til Alexas mere end 50.000 funktioner samt kontrollere smart home enheder, som har indbygget adgang til Alexa.

Se også:  Tedee [TEST]: Sæt Bluetooth i din dør
Stor lyd

AI Cube er bygget med et stort 400 ml lydrum og en membran i aluminium, som gør det muligt at afspille højkvalitetslyd med krystalklar mellemtone, diskant og afrundet bas. Samtidig er lyden forstærket med Huaweis lydsystem Huawei Histen, som byder på forskellige features, blandt andet “virtual bass”, “linear phase equalizer”, “adaptive gain control” og “far-field voice recognition”.

Minimalistisk design

Al-teknologien gemmer sig i en lille mat-hvid enhed med forskellige indgange på undersiden, så AI Cube passer godt ind i dit hjem.

Der er endnu ingen officiel melding om hvornår AI Cube kommer til Danmark, men forventningen er at de vil være ude i starten af næste år.


TAGS
digital assistent
IFA
smart home

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S