Home » Erhverv » Agil frontløber på ekspanderende marked for erhvervslejemål
Agil frontløber på ekspanderende marked for erhvervslejemål

Agil frontløber på ekspanderende marked for erhvervslejemål

Share

 Annonce 

Lokalebasen.dk har taget teten på det i disse kriseår stærkt ekspanderende forretningsmarked for ledige erhvervslejemål, når det gælder manøvredygtighed, professionel omstillingsparathed og agilt beredskab

På et vanskeligt marked har Danmarks største udlejningsportal for erhvervslejemål Lokalebasen.dk vist og dokumenteret sig i stand til at aflæse betydende signaler hurtigere end sine konkurrenter samt forvalte og forme de innovative muligheder i disse års krisestemninger.

”Hemmeligheden bag vores markante fremgang og optimerede synlighed over de seneste år har jeg ingen problemer med at røbe: Den hedder agilt beredskab. Det vil sige evnen til at identificere og lynhurtigt reagere samt rette ind efter vores kunders konstant skiftende behov og krav.

Det er et af vores branches slidte buzzwords at fortælle, at man kører en agil IT-virksomhed. Her på Lokalebasen.dk kører vi ikke agilt – vi er agile 24/7 og ser en professionel ære i at tage hånd om vores kunder/brugeres skiftende behov ikke blot fra dag til dag, men bogstavelig talt fra time til time,” siger projektleder og seniorudvikler Thomas Ringling.

Se også:  Dette kan du selv gøre for at undgå svindel på nettet

”I branche-terminologien opererer man med ”continuous integration”(CI) – altså det med automatisk at ”merge” ny kode i kodebasen – men hos os har vi efter nogle uhyre intensive måneder, med oplæring, optimering af vores CI proces og overgang til ny IT infrastruktur, været i stand til at arbejde os meget tæt på næste trin, continuous deployment, hvor ny applikationskode releases automatisk.

På Lokalebasen.dk har vi kort fortalt været rigtig forudseende og dygtige til at udvikle et maksimalt kunde/brugervenligt, værdiskabende produkt, som i alt fald vores branche ikke har set tidligere. Så på den led tør vi derfor godt kalde os selv for agil frontløber,” tilføjer Thomas Ringling.

Se også:  Der er fordele ved at opgradere din virksomheds PC’er og andet IT-udstyr

Lokalebasen.dk er i dag Danmarks førende webportal for erhvervslejemål og er for tredje år i træk på vej ind i et nyt år med et iøjnefaldende resultat i form af en ny markant stigning i antallet af udlejninger.

www.lokalebasen.dk kan du nemt og hurtigt tjekke erhvervslejemarkedet, uanset om du er udlejer eller potentiel lejer. Vælg mellem kategorierne kontorlokaler, produktion/lager og butikslokaler, bestem by, bydel eller geografisk område, som du efterspørger eller kunne være interesseret i, og få straks et overblik over markedet for ledige erhvervslejemål lige nu og her.


TAGS
promotion
udlejning

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S