Afdæmpet lyd

Afdæmpet lyd

Share

Over 500 kroner for et 2.1 højttalersæt og en lyd, som om der var viklet en dyne omkring, er bare ikke en god kombination. For en gangs skyld skuffer Creative på lydfronten

Det er yderst sjældent, at vi har noget negativt at sige om Creatives højttalere. Normalt er lyden god og klar, fin diskant, god mellemtone og en bas, der er til at høre. Men det er ikke tilfældet med Inspire S2, et lille 2.1 højttalersæt som oven i købet koster i nærheden af 600 kroner.

Vi sluttede højttalersættet til vores iPhone og satte derefter forskellig musik til at spille. Først var vi overbeviste om, at det måske var kvaliteten eller typen af musik, vi havde valgt, der gjorde, at det ikke lød så imponerende. Men det viste sig hurtigt, at det faktisk var højttalersystemet, der bare ikke leverede en ordentlig lyd.

Se også:  Creative Sound BlasterX Katana [Test]: Lydbar til gaming, musik og film

Det første stykke musik, vi spillede, var klassisk musik, og det virkede som om, diskanten næsten ikke kunne høres.

Vi satte nu lidt rock på, og igen virkede det hele meget dæmpet. Næsten som om musikken blev spillet gennem en dyne.

Den eneste indstilling der var mulighed for at pille på, var styrken af bassen fra subwooferen, og den ændrede vi på, så godt vi kunne, men vi fik aldrig rigtig et godt resultat ud af systemet.

Værst var det, når der var sang også, det blev »dyneffekten« meget tydelig. Efter adskillige musiknumre var blevet afspillet, opgav vi at finde noget, som højttalerne var rigtig gode til og konstaterede, at tæt på 600 kroner for dette højttalersæt bare var alt for meget.

Se også:  Philips NX400 [TEST]: Kæmpe party-højttaler med lysshow

Inspire S2
  • Funktionalitet
  • Pris

Alt om DATA siger

Creative leverer normalt gode produkter, specielt når det kommer til lyd. Men denne gang er det gået lidt galt. Kvaliteten står bare ikke mål med prisen.

2
Brugerbedømmelse 0 (0 stemmer)
Sender
Her er den bedste dagspris på:
DJI Inspire 1 V2.0 priser
Del denne