Home » Mobiltelefon » Ældre scroller med pegefingeren, de unge med tommelfingeren
Ældre scroller med pegefingeren, de unge med tommelfingeren

Ældre scroller med pegefingeren, de unge med tommelfingeren

Share

Danskerne bruger i gennemsnit 45 min. dagligt på at scrolle på deres smartphones, hvilket svarer til hele 133 meter – eller længden på en fodboldbane. De unge scroller med tommelfingeren, mens de ældre foretrækker pegefingeren. Og så scroller vi ofte, hvor vi måske burde se film. Det viser ny undersøgelse foretaget på vegne af OnePlus

Vi bruger vores smartphones som aldrig før, og danskerne har i den grad taget smartphonen til sig. Det viser en ny undersøgelse på vegne af teknologivirksomheden OnePlus.

Her fremgår det, at danskerne i gennemsnit scroller 45 minutter om dagen. Det svarer til, at hver danske scroller 133 meter, hvilket er længere end længden på en fodboldbane (120 meter). Ifølge OnePlus spiller skærmopløsningen en afgørende rolle for, hvor lang tid vi sidder med telefonen i hænderne:

Se også:  117 nye emojis på vej til din mobil - endelig er svupperen her
Unge scroller med tommelfingeren – de ældre med pegefingeren

Når danskerne sidder og scroller med deres smartphones, er det forskelligt, hvilken finger de bruger. I undersøgelsen svarer 80 pct. af de 18-24-årige, at de bruger tommelfingeren til at scrolle med, og 19 pct. svarer, at bruger pegefingeren. Anderledes ser det ud hos de ældre.

Blandt de 45-55-årige svarer over halvdelen (59 pct.), at de bruger deres pegefinger, når der skal scrolles, mens 27 pct. bruger tommelfingeren. Ser man på den gennemsnitlige adfærd bruger de fleste dog pegefingeren (56 pct.), efterfulgt af tommelfingeren (30 pct.) og langemanden (8 pct.)

Vi sætter film på tv’et og kigger ned i telefonen

I undersøgelsen fremgår det, at 33 pct. af de adspurgte danskere oftest scroller, mens tv’et kører i baggrunden. Hele 40 pct. af de adspurgte kvinder scroller typisk, når de ser TV, hvilket kun er gældende for 26 pct. af mændene.

Se også:  Få en glimrende smartphone for 1 krone lige nu

25 pct. af de adspurgte svarer, at de ofte scroller i sengen, og 18 pct. scroller når de er på toilettet. 14 pct. scroller typisk når de er på farten, mens 11 pct. scroller mest når de er på arbejde eller i skole.


TAGS
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S