Home » Smart hjem » Advarer inden livsfarlig luftforgiftning: Netatmo lancerer smart kuliltealarm
Advarer inden livsfarlig luftforgiftning: Netatmo lancerer smart kuliltealarm

Advarer inden livsfarlig luftforgiftning: Netatmo lancerer smart kuliltealarm

Share

Kulilteforgiftning er en af de farligste forgiftninger, der findes. Netatmo er nu klar med en kuliltealarm, der advarer dig og resten af husstanden, hvis koncentrationen af kulilte i hjemmet bliver for høj

Hvert år dør 200 personer i Danmark af kulilteforgiftning. De fleste kulilteforgiftninger sker i hjemmet, når gassen afgives af forkert installerede eller defekte enheder, der udleder gas og som ikke bliver tjekket hvert år, såsom pejse, gaskomfurer og opvarmningsenheder.

Kulilte er en giftig gas uden farve, lugt eller smag og er den stille dræber, man ikke selv bemærker. For at undgå at blive forgiftet, er det klogt at installere en kuliltealarm i hjemmet – især hvis man har enheder, der udleder brændstof.

Forhindrer forgiftning

Netatmos nye kuliltealarm måler kulilteniveauet i realtid. Hvis alarmen registrerer kulilte, advarer den brugeren med en alarm på 85 dB, så alle hurtigt kan forlade hjemmet og ringe til alarmcentralen. Derudover sender alarmen en notifikation til brugerens smartphone, også selvom man ikke er hjemme. Så kan man hurtigt give besked til alle, som måske opholder sig i hjemmet, så de kan komme ud og i sikkerhed.

Se også:  Overvåg dit hjem eller virksomhed uden at bryde loven

10 års batterilevetid

Kuliltedetekteringssensoren svækkes over tid. Derfor anbefales det, at alle kuliltealarmer udskiftes efter 10 år. Men da mange tilsluttede kuliltealarmer ofte har batterier, der kun holder 1-5 år, skal brugeren også huske at udskifte dem med jævne mellemrum.

Netatmos kuliltealarm har dog batterilevetid på 10 år, så man ikke skal bekymre sig om at udskifte batterier. Når produktets levetid er ved at udløbe, vil alarmen sende en notifikation om, at det er tid til at købe en ny kuliltealarm.

Tester sig selv

Netatmos kuliltealarm kommer med en testfunktion, der automatisk overvåger både kuliltesensoren, batterier og wi-fi-forbindelsen. Hvis alarmen registrerer et problem, giver den dig straks besked, så du altid kan have ro i sindet. Kuliltealarmen kommer derudover også med en testfunktion, der kontrollerer, at alarmen på 85 dB fungerer, som den skal. Det anbefales at aktivere testfunktionen mindst en gang om året.

Se også:  Guide: 5 gode råd før du køber vejrstation
Nem installation

Kuliltealarmen installeres helt uden elinstallationer. Det eneste du skal gøre, er at skrue den fast på væggen, følge Netatmos monteringsvejledning og downloade Netatmo Home + Security-appen.

Det anbefales at installere en kuliltealarm i alle de rum, der har en enhed, som bruger brændstof – for eksempel hvor der er en fyrkedel, varmtvandsbeholder, pejs, gaskomfur eller brændeovn.

Netatmo kuliltealarm.

Netatmo kuliltealarm.

Kuliltealarmen er både CE-certificeret og NF-certificeret. Den overholder desuden alle europæiske regler.

Netatmo Smart Kuliltealarm bliver tilgængelig fra den 16. november til en vejledende pris på 799,99 kroner


TAGS
indeklima
Luftmåler
netatmo

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S