Home » Software » Den virtuelle dataekspert går aldrig hjem
Den virtuelle dataekspert går aldrig hjem

Den virtuelle dataekspert går aldrig hjem

Share

Den digitale marketingkonference Adobe Summit er netop skudt i gang i London, og traditionen tro løfter Adobe sløret for nye produkter og tilføjelser. En af de store nyheder i år er Virtual Analyst, der i integration med Adobe Analytics Cloud indsamler og analyserer data på tværs af alle Adobes skyer. Også når sidste mand har forladt kontoret

Over 5.000 marketing- og it-professionelle er disse dage samlet i London i forbindelse med den digitale marketingkonference Adobe Summit 2017. En af de store nyheder til dette års konference er den virtuelle talknuser Virtual Analyst.

Virtual Analyst er en virtuel dataekspert, der konstant indsamler og analyserer data på tværs af hele virksomheden. Løsningen anvender kunstig intelligens til at levere personaliserede og vigtige advarsler i realtid, hvis der sker mærkbare ændringer i kundedata. Virtual Analyst får sin viden fra Adobe Sensei, som er en gruppe af intelligente services i Adobes Cloud-platform, og som består af bl.a. AI og machine learning

Se også:  Virksomhederne opdager ikke selv cyberangreb

”Det giver ikke længere mening, at virksomheder analyserer gårsdagens datasæt. De skal have mulighed for at få indsigter i realtid og på tværs af alle virksomhedens afdelinger. Og her vil Virtual Analyst uden tvivl gøre livet lettere for marketingfolkene,” siger Imran Afzal, nordisk marketingchef for Experience Cloud.

Samtidig bliver Adobe Analytics’ integration med Microsofts analyseværktøj Power BI styrket med nye tilføjelser, heriblandt Traffic Analysis, der analyserer tendenser indenfor digital datatrafik samt Mobile App Analysis, der dykker ned i forbrugeradfærd på mobilen.

Virtual Analyst, og de andre nyheder Adobe lancerer i dag, skal være med til at styrke virksomhederne i kampen om kunderne, da det giver mulighed for at levere bedre kundeoplevelser, baseret på de nyeste tilgængelige data.

Se også:  Data tiltrækker flere data – skyen bliver hybrid
Andre nyheder:

• Adobe Experience Manager bliver opdateret og får bedre integration med Creative Cloud. Med Adobe Experience Managers digitale filhåndteringssystem bliver indhold automatisk lokaliseret og synkroniseret via metadata anvendt i Creative Cloud.

• Ny integration mellem Adobe Dreamweaver og Adobe Campaign giver mulighed for at designe e-mails i Adobe Dreamweaver, der automatisk bliver synkroniseret med Adobe Campaign. Så nu kan marketingprofessionelle hurtigt og effektivt lave personaliserede e-mails og nemt hente indhold fra Creative Clouds biblioteker.

• Adobe Fluid Experiences, der er en del af Adobe Experience Manager, hjælper marketingafdelingen med at få adgang til det rigtige stykke indhold, når en kunde har brug for det – uanset enhed. Med Fluid Experiences bliver indhold og layout automatisk tilpasset alle enheder, hvad enten det er en hjemmeside, app, ATM, VR-headset eller IoT-enhed.


TAGS
adobe
erhverv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S