Home » Apps » Gratis animations-app får et skud video
Gratis animations-app får et skud video

Gratis animations-app får et skud video

Share

I dag giver Adobe den gratis animations-app Spark Video et ekstra spark med spritnye videofunktioner. Fremover kan du også bruge video til at skabe levende fortællinger med Adobe Spark Video

Fremover kan brugere af animationsappen Adobe Spark Video arbejde med videosekvenser som tilbehør til de 25.000 stock-billeder, der i forvejen var tilgængelige. Man kan også bruge sine egne fotos eller uploade sin egen musik for at give sine historier den helt rette stemning. Det betyder kort og godt, at alle – uanset om de hedder von Trier til efternavn eller ej – kan lave en flot video.

”Video er det nye sort. Bare inden for den seneste måned har mere end 3 mio. små og mellemstore virksomheder delt en video på Facebook. Samtidig ved vi, at video kan øge konverteringsgraden med op til 80 pct. på hjemmesider. Vi håber, at mange, både virksomheder men også NGO’er og selvstændige, vil tage appen og de nye funktioner til sig, så de kan nå deres målgruppe med levende fortællinger,” siger Jes Schyum, nordisk kommunikationschef hos Adobe.

Se også:  Adobe hylder David Bowie 50 år efter Ziggy Stardust kom til verden

Adobe Spark Video-appen er gratis og kan hentes i App Store. Tidligere har det været muligt at tilføje fotos, tekst, ikoner og tale til app’en, når man skulle lave animerede videoer. Appen kan også bruges til fx kunstprojekter eller af klubber til at hverve nye medlemmer.

Her er de fem nye videofunktioner i Adobe Spark Video:

• Video, video, video: Tilføj video fra nettet, din pc eller kamerarulle.
• Redigér med én finger: Vælg start- og sluttidspunkt for din video med blot en enkelt finger – så kan du spise æbleskiver med den anden hånd.
• Forlæng videoklip: Hvis man vil fortælle meget med den samme video, kan man nu dele videoen op i to separate dele og trykke ‘fortsæt’. Så vil videoen fortsætte, og man har tid til at sige eller skrive, hvad man vil henover videoen.
• Tilpas video til din stemme: Ikke mere gætteri – med et enkelt klik sørger Adobe Spark Video for, at videoen tilpasser sig længden af den tekst, du har indtalt.
• Tilpas lydene: Tilføj et musiknummer for at give din video den rette stemning. Appen vil foreslå sange, men du kan også bruge dine egne favoritnumre. Derpå kan du markere de dele af en historie, der er særligt vigtig for publikum, og samtidig kan baggrundsstøj reduceres.

Se også:  Unge dropper traditionel karriere – vil hellere være kreative og selvstændige

Adobe Spark Video er tilgængelig på App Store og Google Play.


TAGS
adobe
Animation
Billedbehandling
spark video

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S