Home » Software » Adobe præsenterer nyt til Photoshop og andre kreative produkter
Adobe præsenterer nyt til Photoshop og andre kreative produkter

Adobe præsenterer nyt til Photoshop og andre kreative produkter

Share

Creative Cloud har fået en større opdatering. Der er kommet mere præcise værktøjer i Photoshop, ligesom der er bedre integration til Lightroom. Og med integrationen af Adobe Stock til Premiere Pro bevæger Adobe sig længere ind i lydens univers og tilbyder nu en audio-feature, der gør videoproduktion mere enkel

Juni måneds offentliggørelse byder selvfølgelig også på opdateringer og nye features til et af de mest populære programmer i Creative Cloud, Photoshop.

Tættere sammenspil på iPad

Fra i dag af flyver fotos og billeder ubesværet fra Lightroom til PS på iPad – og tilbage igen. Den nye integration betyder at det er muligt at sende et billede fra Lightroom til Photoshop for at redigere det og at alle Photoshop-værktøjerne er klar til brug, når et foto fra Lightroom redigeres. Når et foto er redigeret, kan det enten sende retur til Lightroom eller gemmes som et nyt dokument i skyen.

Se også:  Stor Adobe-opdatering: Nye værktøjer til videoredigering
Photoshop finder håret i suppen

Photoshop har fået en markant overhaling med selekteringsværktøjet “select subject”. Ved hjælp af udviklingen inden for AI-løsningen, Adobe Sensei, er det nu langt lettere at markere særlige objekter end for bare 12 måneder siden.

Knappen, der i realiteten dækker over flere funktioner (identificér et objekt, marker det, fjern skygger og rengør kanter) er nemlig blevet bedre – det gør det meget lettere at redigere foto med fx hår.

Enkelt at sætte lyd på

Blandt de nye annonceringer er nyheden om lettere arbejde med underlægningsmusik. Med den nyeste version af Premiere Pro – og integrationen med Adobe Stock – er det nemmere og langt mere effektivt at lave professionelle videoer og finde det perfekte soundtrack.

Adobe tilbyder nu som den eneste på markedet en feature, der gør det muligt både at søge efter lyd, redigere lydsporet og købe licenser direkte i redigeringsværktøjet uden at skulle ind og ud af forskellige programmer.

Se også:  Emojis afspejler os ikke godt nok
Nyt til Project Rush og After Effects

Sommeren byder på flere gode nyheder til alle, der arbejder i Creative Cloud. Takket være AI- og ML-løsningen, Adobe Sensei, bliver det endnu lettere at producere video på farten, når den brugervenlige videoredigerings-app Premiere Rush opdateres. Interaktionen Auto Reframe gør det muligt at formatere content til sociale medier uanset hvilken enhed, der arbejdes på – også direkte fra en telefon.

Senere på året tilføjes Roto Brush 2 til After Effects, der gør efterbehandling af video mere enkel. Med den nyeste version bliver det bl.a. muligt at anvende ‘rotoscoping’ for flere af Creative Clouds brugere, der fremover mere præcist kan adskille objekter i for- og baggrund i videosekvenser.


TAGS
adobe
creative cloud
Lightroom
photoshop

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S