Home » AOD Pro » Adobe opgraderer sine programmer – nemmere at sætte en himmel ind
Adobe opgraderer sine programmer – nemmere at sætte en himmel ind

Adobe opgraderer sine programmer – nemmere at sætte en himmel ind

Share

Grafikere, fotografer og andre kreative kan se frem til en række nye funktioner i Adobe Creative Cloud, afsløres det på softwareproducentens årlige virtuelle konference.

Alt er i virtuelt nu. Også konferencer. På Adobes virtuelle samlingspunkt, Max 2020, har selskabet løftet sløret for en række fornyelser i Adobe Creative Cloud, der omfatter programmer som Photoshop og Illustrator.

Adobe Photoshop - himmel.

Det er blevet nemmere at udskifte himlen i et billede.

Grafikere, fotografer og andre kreative professionelle (plus entusiastiske amatører) kan blandt mange andre ting glæde sig over, at det nu er nemmer end nogensinde at udskifte himlen på et udendørs optaget foto.

Ved hjælp af en maskinlæringsalgoritme kan programmet finde ud af at afgrænse personer og ting i billedet, så de flader naturligt ind i den himmel, du har valgt. Adobe har udvalgt 25 færdige grafiske elementer til funktionen, men man kan selvfølgelig også bare vælge sin egen himmel.

Se også:  Adobe lancerer nye videoværktøjer i Creative Cloud

En anden nyhed er AI-baserede filtre, neurale filtre, som du kan bruge til at forskønne dine billeder ens mule mere end ellers. Blandt andet er der et filter til udglatning af hud. De neurale filtre er under udvikling, og seks filtre er endnu undervejs og på beta-niveau.

Automatisk tekst

I videoredigeringsprogrammet Premier Pro vil de være automatisk tale til tekst-oversættelse. Det kan ske løbende og automatisk takket være igen maskinlæringsalgoritmer, som lærer, mens de fungerer. Funktionen er i første omgang tilgængelig på 12 sprog, herunder engelsk, spansk, japansk, koreansk, fransk, tysk, kinesisk og Hindi. Vi venter på dansk …

Tegneprogrammet Illustrator kommer nu i en version til iPad. Her kan du næsten det samme som i computer-versionen, men yderligere er programmet integreret med Apple Pencil.

Se også:  Her er et program du kan bruge til at skabe et metaverse

Du finder en samlet oversigt over alle forbedringerne i alle applikationer her.


TAGS
adobe

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S