Home » AOD Pro » ADesk Business+ [TEST]: Veludrustet desktop med plads til vækst
ADesk Business+ [TEST]: Veludrustet desktop med plads til vækst

ADesk Business+ [TEST]: Veludrustet desktop med plads til vækst

Share

Denne danskbyggede desktop-pc ligger inden for AOD’s budget og performer på et total-niveau, som alle brugere bør være lykkelige for

AV Distribution – AVD i daglig tale – er noget så sjældent som en dansk producent af laptops og desktops. Firmaet bygger efter ordre (BTO) og driver ingen onlinebutik, men sælger udelukkende til forhandlere, der typisk er uafhængige erhvervsdrivende med stærke positioner i deres lokalområder.

Den maskine, som AVD har skruet sammen til AOD’s test, har en vejledende pris på 9995 kr., og inde i det dybe, prunkløse kabinet sidder der mange komponenter fra de øverste hylder på lageret. Core i5-10600-cpu’en kører ved 3,3 GHz, og det gør den omkring 45 procent kraftigere end 10400F-versionen. Som den eneste testdeltager kommer Business+ med hele 32 GB RAM. Endnu en unik detalje er Wi-Fi 6-adapteren med eksterne antenner, som i vores miljø downloader ved en hastighed på 613 Mbps, så denne pc faktisk kan klare sig fint uden et kablet netværk.

Se også:  Verdens måske mindste og letteste 13,3"-laptop

Udbygningsmuligheder er der heller ingen mangel på. På bundkortet er der sokler til to yderligere hukommelsesmoduler, og bag fronten er der plads til to (optiske) drev i fuld 5,25” bredde samt to 3,5” harddiske og et 2,5” drev. En ledig PCIe-sokkel af de lange er der også, og den kunne vi finde på at bruge til et seriøst lydkort.

Ingen dikkedarer

Da vi fyrede op under ADesk Business+ for første gang, nød vi, at vi ikke skulle døje med bloatware – de programmer, som nogle pc-producenter tjener en skilling på at installere på nye maskiner.

Denne desktop-pc er total­topscorer i denne test hos både PCMark 10 og PassMark PerformanceTest 10. Tallene i tabellen taler for sig selv, men vi vil da lige fremhæve den meget høje Disk Mark-score på 27.636, som vi især tilskriver det lynhurtige Samsung 970 EVOPlus ssd-modul.

Se også:  Virksomheder er for langsomme til at udnytte forretningsdata


TAGS
ADesk
arbejds-pc
erhverv
pc

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S